Franse tuinvazen van Capi Europe

Sponsored

Franse tuinvazen, ik ben er gek op! Dat dit klassieke, tijdloze model van Capi Europe ook in een extreem lichte uitvoering verkrijgbaar is en daarmee niet van echt te onderscheiden, wist ik tot voor kort niet. Een groot voordeel van deze lichtgewicht tuinvaas is dat de pot winter en zomer buiten kan staan en dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is!

Capi Europe is een Nederlands bedrijf dat originele binnen- en buitenpotten maakt. De producten die ze verkopen staan bekend om hun lichte gewicht en unieke design, in alle soorten en maten. Maar ook om hun vorst-, UV- en vochtbestendigheid, lange garanties en betaalbaarheid. Elke pot of vaas van Capi Europe-product is uniek: te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling.

IMGP7910.JPG

Op de bodem strooi je eerst een laagje hydrokorrels. Dit zorgt voor een goede waterhuishouding, zodat de plant lang gezond en mooi blijft.

IMGP7913.JPG

Nadat de vaas vol zand en plant zit, blijft hij nog steeds makkelijk verplaatsbaar. Wel zo handig!

IMGP7916.JPG

IMGP7919.jpg

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke plant je kiest? Op de website van Capi Europe vind je een superhandige swiper, zodat je je meteen een beeld kunt vormen hoe je favoriete combinatie eruit komt te zien!

IMGP7923.JPG

Mocht dit model te groot voor je zijn, dan zijn nog veel meer modellen en maten te vinden in de Capi Classic uitvoering. Zo vind je er bijvoorbeeld ook potten met bijpassende zuilen, een blikvanger voor naast de voordeur!

IMGP7926.JPG

Deze lichtgewicht bloempotten zijn niet te onderscheiden van echt steen en ook zonder inhoud vind ik ze erg mooi om te zien.

IMGP7909.JPG

IMGP7905.jpg

Voor meer informatie en inspiratie kijk je op de website van Capi Europe.

Dit bericht delen?Email this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Facebook

2 comments

  1. Dita Vogelezang Heinsdijk says:

    Beste medewerkers, ik ben op zoek naar een franse kunststof vaas op voet voor buiten. Niet te groot, maar ook niet te klein, een doorsnee van ongeveer 40 cm. Graag lees ik de prijs hiervoor terug en ik bankier niet via Internet, maar schrijf dan de bedragen wanneer ik iets online bestel van te voren over via een overschrijvingskaart of na bezorging met een acceptgirokaart, maar dan wel jullie iIban- giro- nummer vermelden svp.

    • De Wemelaer says:

      Hoi Dita, de vazen van Capi Europe kun je bij heel veel winkels kopen. Op hun website kun je opzoeken waar ze zoal verkrijgbaar zijn. Veel succes!

Geef een reactie