Je tuin of terras inrichten

Sponsored

Bij het inrichten van je terras of tuin is het handig om net zo te werk te gaan als bij de inrichting van je huis. Dat wil zeggen: bedenk welke stijl bij jou en bij je terras of tuin past. Stem kleuren en materialen zoveel mogelijk op elkaar af en kijk ook naar hoe de rest van je tuin is ingericht. Bij een lievige, romantische tuin past een klinkerterras met brocante meubeltjes en vintage potten. Heb je een strakke moderne tuin, dan kies je vast voor moderne, lichte tuinmeubels en grote tegels. Zelf vind ik de combinatie strak landelijk voor buiten erg mooi.

Vase Elegant De luxe Row

Deze zwarte statige vaas is de Nature Vase Elegant De luxe Row van Capi Europe. De Capi Nature collectie is geïnspireerd door vormen en structuren uit de natuur waardoor planten en potten een eenheid met elkaar vormen. Prachtig zijn ze, vooral met dit overhangende groenblauwe gras erin. Echte blikvangers!

Vase Elegant De luxe Row

Een paar grote potten bij elkaar hebben meer resultaat dan een aantal kleinere. Deze sjieke, grote vazen brengen rust en allure in je tuin.

Vase Elegant De luxe Row

Voor een statig en exclusief effect zet je er 3 in plaats van 2 naast elkaar.

Vase Elegant De luxe Row

Vase Elegant De luxe Row

Ook goed om te weten: de vazen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en zijn o.a. vorst- en UV bestendig. En op deze potten krijg je een garantie van maar liefst 10 jaar.

Vase Elegant De luxe Row

Ze worden geproduceerd in Nederland en zijn verkrijgbaar in meerdere designs en verschillende kleuren. De vaas is geschikt voor binnen en buiten (gebruik je de bloempot buiten, zorg dan dat je een afwateringsgat in de bodem maakt).

Vase Elegant De luxe Row
Op de website van Capi Europe vind je een handige potzoeker en swipe je je favoriete combinatie met de handige mix & match functie in een mum van tijd bij elkaar!

Dit bericht delen?Email this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Facebook

Geef een reactie