Pauzeren bij De Jongens in Winschoten

Pauzeren bij De Jongens in Winschoten

19 maart 2014 0 Door De Wemelaer

IMG_1855

Als ik stevig doorloop kan ik het net redden in mijn half uur pauze. Aan de Torenstraat 13 in Winschoten zit een bloemist die De Jongens heet en waar ik regelmatig een bezoekje breng. Behalve prachtige boeketten verkopen ze er ook originele woonaccessoires in een landelijke stijl. Het is een vrij kleine winkel met een gemoedelijke sfeer waar je erg vriendelijk wordt geholpen door een van beide eigenaren.

IMG_1860

De sfeer in de winkel is landelijk maar iemand die van brocante houdt zal er vast ook wel kunnen slagen. Er zijn volop betaalbare accessoires zoals aardewerken potten, draadmanden, zachte plaids en leuke quotes voor aan de muur verkrijgbaar. Verder mooie kandelaren, klokken in oude stijl en prachtige schalen en kommen, opgemaakt in de stijl van het seizoen waarin je de winkel bezoekt.

IMG_1861

Het is de moeite waard om even de tijd te nemen en goed om je heen te kijken, want op en onder alle tafeltjes en kastjes zijn bijzondere accessoires verstopt. Voor mij en mijn portemonnee is een kwartier vandaag weer lang genoeg en tevreden met het kadootje dat ik kocht en dat met zorg werd ingepakt, haast ik mij terug naar het werk.

Bloemist De Jongens Winschoten
Torenstraat 13
9671 EC Winschoten