Het woonritueel van Paulien

‘Mijn favoriete moment van de week: op vrijdagavond na het werk een wijntje drinken op het weekend, met een lekker borrelhapje van de plaatselijke slager. Daarnaast probeer ik meestal op vrijdagavond uitgebreid te koken: op het gasfornuis staat heerlijk draadjesvlees te sudderen. Een gezellig moment van de week, waar ik elke week weer naar uitkijk’.

IMG_5921.JPG

Heel sfeervol en gezellig Paulien!

Wat is jouw favoriete woonritueel? Je kunt denken aan de plek waar jij ‘s morgens je eerste kop koffie drinkt, op welke bank je de krant leest, hoe je de zondagmiddag met het hele gezin bij de open haard doorbrengt of hoe je tv kijkt in de oude leunstoel van opa. Het gaat in ieder geval om een moment in of om je eigen huis waarin je blij bent met je huis en jezelf!

Je kunt je (scherpe) foto en omschrijving mailen naar dewemelaer@gmail.com of plaats je favoriete moment(en) op Instagram met de hashtag #woonrituelen en wie weet verschijnt jouw eigen woonritueel binnenkort op De Wemelaer!

 Een heel mooi weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.