De Wemelaer is jarig: terugblik, dankwoord en winactie!

 inkoopvandaag-1-jaar_full.jpg

De Wemelaer bestaat vandaag 1 jaar! En wat is er in dat jaar ontzettend veel gebeurd! Een terugblik en enige woorden van dank (omdat sommige dingen echt niet vanzelfsprekend zijn): het eerste superkorte artikeltje wat ik precies een jaar geleden plaatste was dit en geloof mij hiervoor had ik al de nodige zenuwen. Voor de morele steun werd ik via whats app aangemoedigd en gesteund door mijn goede en altijd enthousiaste vriendin Paulien, met zinnetjes als: ‘Doen! Doen! Klik maar gewoon op publiceer!!’  :)

Bij Henk en Monja mocht ik als eerste foto’s maken voor de binnenkijker, waarvoor eeuwig dank! En Monja ook bedankt voor het trouw liken van ièder blog en elk bericht! Als tweede deden mee Jos en Gerda, laatstgenoemde is tevens mijn steun en toeverlaat, die mij regelmatig vergezeld op haar vrije zaterdagen om bijvoorbeeld woonwinkels te bezoeken en haar mede-oordeel te geven. Bedankt daarvoor!  

Het huis van Bart en Yvonne verscheen pas als derde op de website en was een groot succes, binnen een uur bekeken honderden mensen hun prachtige woning!  Als klap op de vuurpijl verschenen zij naar aanleiding van dat artikel met hun mooie huis in het blad Wonen Landelijke Stijl, waarbij Yvonne mij en De Wemelaer al in de eerste zin van het interview ‘even’ noemde! Super! :) Ook heb ik door mijn website meerdere leuke fotografie-opdrachten gekregen, werd ik gevraagd voor Wonen &Co de beurs, ben ik toegelaten in prachtige huizen waar ik overal rond mocht kijken en bijzonder gastvrij werd ontvangen, kreeg ik medewerking voor leuke interviews en photo diary’s en werd ik binnengelaten in prachtige woonwinkels, kortom: veel teveel om op te noemen! Ik had het met geen mogelijkheid kunnen vermoeden tot een jaar terug!

Marcus bedankt voor je adviezen! Mijn nichten en neven dank ik voor hun aanmoediging en enthousiasme en het leggen van contacten voor de binnenkijkers.

Mijn grootste dank voor het afgelopen jaar gaat uit naar Michèl, die als enige getuige is/was van mijn wanhoop om WordPress te leren begrijpen, tot diep in de nacht foto’s voor mij verkleinde omdat ik meer bezoekers had dan verwacht, de paniekaanvallen opving als mijn site niet goed werkte, verdwenen e-mail weer tevoorschijn toverde, experimenten herstelde enz. Bedankt topper! ♡

Inmiddels hebben velen van jullie zich aangemeld voor de nieuwsbrief en/of de Facebookpagina van De Wemelaer geliked. Waarvoor dank! Ik kijk met heel veel plezier uit naar het tweede jaar, met mooie nieuwe binnenkijkers in de planning en nog heel veel andere leuke activiteiten! Bedankt voor het trouw bezoeken van mijn site, de reacties, de medewerking, de likes, de mailtjes enz! Zonder jullie geen ‘De Wemelaer’! :)

205144_pb_01.jpg
Bron

Tot slot: wie jarig is trakteert!  Op de Facebookpagina kun je daarom meedoen aan een winactie waarbij jij en iemand die je dierbaar is, een vrolijke deurmat van Riviera Maison ((bxd) 80×40 cm) kunnen winnen! Vergeet niet je daarvoor ook even aan te melden voor de nieuwsbrief als je dat nog niet had gedaan.

Hartelijke groeten en tot ziens,

Benita.

PS: Oh ja, als je heel mooi woont in het noorden van ons land, geef je dan ook nog even op voor de binnenkijker! ;)

(Deze winactie geldt alleen vandaag 17-03-15, dus tot vanavond 0.00 uur en alleen in Nederland. De winnaar wordt in week 13 op de hoogte gesteld via het e-mailadres dat je hier hebt achtergelaten. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Familie en vrienden zijn uitgesloten van deelname).

17 reacties

 1. Verie schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Je hebt een super mooie website opgebouwd met inspirerende artikelen. Een feestje om terug te komen.
  Ik doe graag mee met je give-away, weet al een leuk plekje voor deze stoere, maar ook verwelkomende deurmat.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 2. Greta schreef:

  Van Harte Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum!! Toppie!! Groetjes van Greta en de rest!

 3. Diane schreef:

  Van harte Benita, je kan er trots op zijn

 4. Sandra schreef:

  Hoi Benita

  Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan! Dat er maar vele jaren mogen volgen!!!

  Groetjes Sandra

 5. Gerda Tieks schreef:

  Hoi Benita,

  Van harte gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan en voor je lieve woorden. Ik wens je voor het komende jaar heel veel succes met je mooie Website en de Binnenkijkers. Er komen vast nog meer leuke ideeën waar we allemaal van kunnen genieten. Je mag er trots op zijn!!!

 6. Jeebee schreef:

  Van harte lieve nicht! Je bent een kanjer en doorzetter.
  Geef die andere kanjer, Michèl, ook een compliment van mij.
  Veel succes en op naar een nóg succesvoller 2e jaar!

  En nu had ik toch zó mijn zinnen gezet op die mat voor mijn vuile

 7. Jeebee schreef:

  Voeten, stond er als illustratie.

 8. Monique schreef:

  Hee Benita,

  Gefelicteerd!!!! Ik wens je met de Wemelaer nog heel veel meer jaren plezier en succes toe.

 9. De Wemelear schreef:

  Hey Monique, bedankt!! :)

 10. Coby van cbcosycot IG schreef:

  Hallo Benita, gefeliciteerd! Ik geniet elke week hoor en van je dagelijkse foto’s op IG.
  Helaas heb ik geen facebook, maar zou best naar die mooie mat willen meedingen.
  Hartelijke groetjes Coby

 11. De Wemelear schreef:

  Dankjewel Coby! We hadden al even contact op Instagram vandaag! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.