Photo diary: de woonweek van Lida Klever – de Hart

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Vandaag de photo diary van Lida, je bent vast wel eens foto’s van haar prachtige huis op Pinterest of elders op internet tegengekomen. Kijk mee naar de week van Lida!

Ik ben Lida en ik woon met mijn gezin (man en twee volwassen zonen) sinds 2010 in een oud arbeidershuisje uit 1910. Na jaren op Funda te hebben gekeken hebben we ons droomhuis gevonden. Een grote verbouwing en vele uren verder hebben we onze droomplek! Naast mijn werk als verpleegkundige op de afdeling Cardiologie in het St. Antonius Ziekenhuis heb ik de opleiding interieur- en verkoopstyliste afgerond. Een grote passie van mij waar ik van jongs af aan al mee bezig ben. Begin 2015 heb ik de beslissing genomen om naast mijn werk interieur- en verkoopstylingsadviezen te gaan geven. Heel veel zin in!

2013-07-02 voortuin Boveneind 44.jpg

Maandag
De week begon met een dagdienst als verpleegkundige. Op de afdeling waar ik werk komen mensen met allerlei cardiologische aandoeningen. Wij werken in een team van tien verpleegkundigen.. een heerlijke werkplek!

2015-02-14 keuken 2a.jpg

In de avond heb ik in onze woonkeuken de tekst voor mijn website die in de maak is, nog eens doorgenomen en aangevuld met de foto’s die gemaakt zijn door Ton (mijn echtgenoot).

Dinsdag
Vanmorgen heerlijk rustig opgestart met een cappuccino en de ochtendkrant en daarna heb ik nog wat huishoudelijke klusjes gedaan.

washok 2015-01-18 02.jpg

 slaapkamer 2015-01-18 03.jpg

Aan het einde van de ochtend stond er een afspraak gepland voor interieuradvies. Het intakegesprek probeer ik altijd bij mij thuis te plannen, ik neem de wensen door en kan zo ook de sfeer van kalkverf laten zien.

reclame carte colori.jpg

Woensdag
Ook vandaag weer een ziekenhuisdag, toch heeft het wel een overeenkomst; het werken als verpleegkundige en als interieurstylist… het gaat bij beiden om het zorgen voor een “tevreden mens”.

Na een dag hard werken vind ik niets fijner dan met een woonblad op de bank kruipen. Dat is puur visueel genot. Sfeer opsnuiven en binnenkijken bij andere mensen…heerlijk!

reclame 2015-wonen-bladen-web.jpg

Donderdag
Vanmorgen naar het tuincentrum hier in de buurt geweest, lekker rondgesnuffeld en met witte druifjes en wat mos kan ik thuis lekker aan de gang! De perentakken kan ik thuis achter in de boomgaard vinden.

2015-02-14 kruik tak krans_bewerkt-1.jpg

2015-02-14 magnolia tak - mos eitjes.jpg

De middag heb ik besteed aan een plattegrond tekenen en een stapel woonbladen doorgenomen om een moodboard te maken. Zo krijgt een wooninterview een visueel uitgangspunt. Het leuke van woonbladen is om allerlei trends in de gaten te houden, maar ondertussen vind ik onze stijl uniek. Wat natuurlijk niet helemaal waar is want ik hoef maar  in de WLS te kijken om te zien dat een combinatie van stoer, sober en landelijk helemaal niet zo uniek is.

2014 moodboard advies interieurstyling.JPG

2014 plattegrond advies interieurstyling.JPG

2014 tekenen interieur advies.JPG

Vrijdag
Vanmorgen een afspraak met onze websitebouwer, het begint al aardig vorm te krijgen. Het ziet er al heel mooi uit! Het zal nog wel een paar weekjes duren voor hij definitief de lucht in gaat. Spannend…

Zaterdag
Vanmorgen een binnenkijker voor een verkoopstylingsadvies hier in de buurt. Ik loop met de bewoners door het huis en geef adviezen om de ruimten tip top op Funda te krijgen. Tenslotte is de eerste bezichtiging al thuis op de bank…dus daarom is het zo belangrijk dat de eerste indruk goed is.

Heerlijk weekend, de houtkachel en kaarsjes zijn aan en samen met een wijntje op de bank.

2015-02-15 woonkamer no.jpg

Zondag
Een heerlijke luie dag, de eerste warme lentedag van het jaar. Ik heb nog wat foto’s op Instagram gezet, van gewoon leuke sfeerhoekjes uit ons huis. Daarna op naar het bos met onze teckel Nelson.

2015-03-01 Lida met Nelson.jpg

 20150308-IMG_1639.jpg

Ik heb jullie een weekje laten zien wat mijn activiteiten zijn, maar ik bedank ook Benita. Ik vond het superleuk om hiervoor gevraagd te worden.

Veel liefs Lida
Styling naar je hart

10 reacties

 1. Petra schreef:

  Leuk om ook de week van Lida hier te zien …. en wat een prachtige foto’s !

  Liefs Petra

 2. De Wemelear schreef:

  Ja leuk he! Bedankt voor je reacties Petra! :)

 3. patricia vizzini schreef:

  Wat leuk om jou week te kunnen zien Lida. Je hebt een prachtig huis!

 4. Colin schreef:

  Wat leuk Lida om zo even mee te mogen kijken in jouw week!

 5. Carola van Vliet schreef:

  Hoi Lida,
  Wat leuk om te lezen en prachtige foto’s!

  Groetjes Carola

 6. Diane schreef:

  Wat hebben jullie een mooi huis Lida, zowel aan de buitenkant als vanbinnen! Ik heb genoten van je foto’s. Fijn dat we zo even bij jou binnen mochten kijken :)

  Liefs, Diane

 7. Inge schreef:

  Tergelijkertijd ook een leuke binnenkijker.
  Leuke rubriek..

  Groetjes,
  Inge

 8. Margriet Looman schreef:

  Een super leuke binnenkijker in jullie huis . Heel goed gedaan !!

 9. De Wemelear schreef:

  Bedankt Inge!

 10. Hanneke schreef:

  Lida,

  Super trots op je !

  Liefs Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.