Photo diary: de woonweek van Diane van Duuren

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, woonbloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Vandaag de photo diary van Diane van Duuren. Kijk mee naar de woonweek van Diane!

Ik ben Diane. Ik ben geboren in een dorpje in Zeeland waar ik nog steeds woon; hier liggen mijn wortels. Ik ben ruim 28 jaar getrouwd met Erik, we hebben 3 zonen (waarvan inmiddels 2 getrouwd) en 1 dochter. Ik was jarenlang fulltime moeder en huisvrouw maar zodra de kinderen ouder werden ben ik begonnen met werken en zelfs 3 jaar geleden nog begonnen met leren. Nu werk ik in de zorg op een PG afdeling, kleinschalig wonen. We hebben een leuk team en ik heb het er ontzettend naar m’n zin.

2 jaar geleden hebben we ons huis een beetje verbouwd.  Met verbouwen verandert je huis. Zo is mijn brocante/Riviera Maison interieur veranderd in een stoer, sober en warm interieur. Mijn interieur is mijn passie, ik ben er heel vaak mee bezig.  Ons huis is nog steeds niet af ;) Ik haal mijn inspiratie uit blogs van verschillende bekende dames en uit Wonen Landelijke Stijl en andere woonbladen.

Maandag
Vandaag was ik vrij, ik begon zoals altijd op maandag met huishoudelijke karweitjes zoals het soppen van de badkamer die we vorig jaar hebben aangepakt. Het badmeubel heeft m’n man samen met onze 2e zoon gemaakt, zelf heb ik ‘m behandeld.

(null).jpg

(null)-002.jpg

‘s Middags heb ik nog een wandeling gemaakt o.a. langs het water van bijna 6 km. Daarna nog een kennisje interieuradvies gegeven, wat ik heel erg leuk vind om te doen.  Verschillende mensen heb ik al blij mogen maken, ze zien hun interieur veranderen waar ze erg blij mee zijn. ‘s Avonds de was nog weggestreken en daarna heerlijk op de bank.

IMG_2370.JPG

Dinsdag
Vandaag heb ik de hele dag gewerkt. ‘s Avonds als ik tegen half 8 thuis kom, drink ik koffie en kom ik echt tot rust op de bank. Ik probeer de kamer niet te vol te zetten want dan wordt het in mijn ogen weer veel te druk.

IMG_0485.jpg

IMG_0487.jpg

IMG_0489.jpg

Woensdag
Vandaag was ik vrij. ‘s Morgens kwam er een nichtje van me met haar kindjes om de koffie.

Een aantal weken geleden hebben we het toilet opgeknapt, de muur hebben we geschilderd in de kleur Coloseum en de tegeltjes, van 28 jaar oud, in de kleur Piombo. Daar moest nog wel een sealer overheen en dat heb ik vanmiddag gedaan. Verder nog even bij een kennisje geweest, ze was haar schouwtje aan het kalken. Je ziet haar wit gelakt interieur veranderen in warme grijstinten en hout! Leuk als ze je advies opvolgen :)  Verder nog een bezoekje aan de tandarts gebracht en nog een eind gewandeld.

IMG_0310.jpg

IMG_0316.jpg

IMG_0509.jpg

IMG_0512.jpg

Donderdag
De laatste weken loop ik dagelijks met mijn schoonzus elke dag ongeveer 5 a 6 km.  Vandaag begonnen we op tijd want ik moest gaan werken van 11 tot 19 uur. Zo is deze dag ook weer voorbij gevlogen!

IMG_0373.jpg

IMG_0470.jpg

IMG_0538.JPG

IMG_0539.JPG

Vrijdag
Het was vandaag een zonnige (werk) dag in Zeeland. Toen ik ‘s avonds thuis was uit m’n werk kwam er een schilder bij ons kijken. Hij had gehoord dat wij zulke mooie gekalkverfde muren hadden en kreeg zelf ook steeds meer vraag of hij het wilde aanbrengen bij z’n klanten. Maar omdat hij het nog nooit gedaan had en ook niet wist hoe het er uit zag, kwam hij bij ons voor informatie. Hij was erg verrast en vond het heel mooi. Ik heb e.e.a. uitgelegd over de kalkmuren en het opbrengen hiervan. Het was een gezellige avond!

IMG_9598.jpg

Zaterdag
Een heerlijk dagje gehad, niks hoeft alles mag! ‘s Morgens begonnen met ontbijten en koffiedrinken, de een na de ander schuift aan, altijd gezellig als de tafel vol zit met mensen :) Ook vandaag nog een lekkere appeltaart gebakken. Tussendoor de was weggewassen, het was een heerlijk relax dagje!

IMG_0491.JPG

IMG_0558.jpg

IMG_0562.jpg

Zondag
Als ik het weekend vrij ben is de zondag altijd voor mijn gezin. We gaan dan naar de kerk, drinken koffie met iets lekkers erbij en verder houd ik het lekker rustig! We eten uitgebreid of iets makkelijks. ‘s Avonds komen de getrouwde kids ook, altijd gezellig!!! Dat is dan echt genieten met een dikke G. Als dan iedereen om 23.00 uur weer vertrokken is en alles is dan opgeruimd zitten we meestal nog even met z’n 2-en voordat we naar bed gaan.

IMG_0574.jpg

IMG_0575.jpg

IMG_0576.jpg

Dit was een kijkje in mijn woon- en werkweek, ik vond het leuk om mee te doen Benita. Dankjewel hiervoor. Ook jij bedankt Lida voor het opgeven!

Liefs Diane

(Diane heeft geen blog)

15 reacties

 1. Home & Lifestyle schreef:

  Erg leuk om bij Diane binnen te mogen kijken naar haar interieur. Diane laat regelmatig een reactie op mijn blog achter, maar omdat zij zelf geen blog heeft, is dit een mooie manier om meer over Diane en haar passies te weten te komen.

  Diane, je hebt een sfeervol huis en wat woon je er mooi aan de kust. Een leuk verslag om te lezen!

  Lieve groet, Ingrid

 2. Lida klever schreef:

  Weer een prachtig diary, leuk om te lezen en een weekje mee te kijken in jouw week Diana!
  Super leuk weer Benita.

  Groetjes Lida

 3. Colin schreef:

  Leuk je binnenkijk weekje Diane!

 4. Debby schreef:

  Leuk Diane!

  groetjes, Debby

 5. patricia vizzini schreef:

  Leuk om te lezen Diane!
  Groetjes Patricia.

 6. alie kappen schreef:

  hoi erg sfeervol heb een vraagje welke kleur heeft u op de muur in de woonkamer en welke kleur grijs zit er op de kast wil ook graag deze combi maar vind het erg moeilijk om de juiste kleur te vinden maar vind die van u erg mooi
  ik hoor het graag gr alie

  • Diane schreef:

   Hoi
   Op de muren zit coloseum van Carte Colori, de grijze kast is geverfd in Persian Grey van PTP, op het schouwtje zit de kleur Black Smoke van P&O,.

   Bedankt voor je reactie :)

 7. Petra schreef:

  je hebt het wel heel leuk gebracht…..compliment!

 8. Coby van cbcosycot IG schreef:

  Ohhh geweldig leuk om te lezen en dat we net wat meer te zien krijgen dan op IG.
  Liefs Coby

 9. Janny schreef:

  Superleuk om te lezen! Een mooi gevuld leven, lieve mensen om je heen, fijne baan, een leuk huis en interieur…meer verlangt een mens toch niet?
  Liefs,
  Janny

 10. Petra schreef:

  Wat een mooie binnenkijker weer !!
  Zo leuk om bij Diane binnen te kijken !!!

  Liefs Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.