Even voorstellen…de nieuwe gastblogger van De Wemelaer: Duska Bijker!

Jaaaa.. dit is mijn eerste blog als gastblogger voor De Wemelaer. Spannend maar ontzettend leuk en vol enthousiasme zal ik me eerst voorstellen: mijn naam is Duska, ik ben getrouwd met Marc en moeder van 2 meiden.

2015-04-12 21.15.11.jpg

Al zolang ik me kan herinneren is wonen mijn passie. Als kind liep ik al met de spullen van mijn ouders te slepen. Ik vind het heerlijk om in woonwinkels te shoppen of gewoon om me te vergapen aan al dat moois. Of met een mooi woontijdschrift en een heerlijk kopje thee op de bank inspiratie op doen. Verder haal ik mijn ideeën van Pinterest en lees ik de geweldige blogs van de bloggers via Bloglovin. Daarnaast haal ik ook graag leuke spullen uit de kringloop, die ik opknap of gewoon laat voor wat het is. Helaas nooit mijn beroep van gemaakt, deze dame moest dan op kamers en vanuit een dorpje alleen naar de grote stad, brrr.. Maar wie weet, plannen genoeg.  Nu de uitvoering  nog. Laat ik eerst maar eens beginnen met bloggen, haha

20141102_124516.jpg

In de afgelopen jaren ben ik vaak van woonstijl veranderd; van modern tot brocante en nu van landelijk Riviera Maison naar stoer, sober en robuust wonen.  Langzaam komt deze stijl meer en meer ons huis binnen met gestuukte muren, mooie kleuren kalkverf en met grote en robuuste spullen met een verhaal en een verleden. Ik hou van de stijl van Hoffz, maar helaas hangt ook hier een prijskaartje aan. Dus wat doen we dan.. juist; een beetje van de Hoffz stijl en een beetje van..mijzelf.

20150331_121532.jpg

Ik kan er ook enorm van genieten dat ons huis nu echt ons thuis wordt. Er is zeg maar rust. En ook letterlijk want deze stijl geeft zoveel rust in je interieur dat het echt genieten is. Na al die stijlen uit het verleden vindt zelfs mijn man dit mooi. De kids denken er anders over, zij vinden het vaak te donker. Gelukkig hebben ze allemaal hun eigen kamer waar ze zelf hun ei in kwijt kunnen, herkenbaar?

De laatste tijd is het buiten steeds vaker lekker weer en dus zal ik jullie ook regelmatig meenemen naar onze tuin. Gaan jullie samen met mij naar tuincentra, kringloop- en alle andere mooie woonwinkels?

20150330_105038.jpg

Ik hoop dat ik jullie mag gaan inspireren als gastblogger. Ik heb er tenminste ontzettend veel zin in!

Lieve groetjes Duska.

13 reacties

 1. Home & Lifestyle schreef:

  Leuk dat je gastblogger bent geworden, Duska! Ik ga je verhalen met plezier volgen hoor.

  Veel succes. Lieve groet, Ingrid

 2. Inge schreef:

  Leuk Duska…gastblogger bij De Wemelaer…
  De eerste post is alvast zeer geslaagd…succes!

  Groetjes,
  Inge, my choice

 3. Henny Kroeze schreef:

  Dag Duska,
  de kop is er af en direct al een heel leuk artikel. Ik ga je zeker volgen. Succes!
  Hartelijke groet,
  Henny

 4. Roelie Steinmann schreef:

  Leuk dat je bent gevraagd als gastblogger, mooie eerste post. Ik heb meteen een vraag, welke kleur kalkverf heb jij in je kamer? Ik heb zelf 1 muur met sculptura gedaan, maar daar wordt ik nog niet blij van..
  Jouw kleur ziet er mooi grijs uit.

  Gezellig weekend, Roelie

 5. Marjon schreef:

  Ik denk dat we nog veel leuke posten, ideeën en inspiratie zullen krijgen met jou Duska, je enthousiasme straalt er vanaf…veel succes met schrijven…lieve groet Marjon

 6. Coby van cbcosycot IG schreef:

  Hai Duska, nou dat gaat genieten worden want ik ben benieuwd naar meer? Kom maar op met de foto’s en verhalen.
  Veel succes Coby

 7. Jacqueline Gasthuis schreef:

  succes met het bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.