Binnenkijken bij Titia en Johan

Vandaag mag je binnenkijken in het stoere Hoffz interieur van Titia en Johan. Alles in hun mooie huis klopt en straalt rust uit. Kijk mee in hun prachtige huis!

IMGP3893.jpg

Wij zijn Johan en Titia en wonen hier met onze 5 kinderen, het laatste overigens niet zo heel erg lang meer want onze oudste dochter studeert in Groningen en gaat daar binnenkort ook wonen. We wonen hier sinds 1998, ons 3e kindje was 3 maanden oud toen we dit huis kochten.

IMGP3895.JPG

IMGP3897.JPG

Verbouwing
Alles in dit huis moest onder handen genomen worden: de keuken werd verplaatst naar de bijkeuken, een gedeelte van de garage werd verbouwd tot bijkeuken, de badkamer, al het houtwerk werd vervangen enz.  Beetje bij beetje werd het ons ‘thuis’! Er werd een schuurtje bijgebouwd want er kwamen steeds meer fietsen, skelters en heel veel ander speelgoed en er kwam een carport. Vorig jaar is er nog een stuk bij de garage aangebouwd.

IMGP3901.JPG

IMGP3900.jpg

IMGP3904.JPG

IMGP3907.JPG

IMGP3910.JPG

Titia woonkamer1.jpg

Favoriet
Het fijnste plekje in huis is toch wel het hoekje bij de kachel, heerlijk bij de warmte van de kachel wegkruipen in een stoel. Ik zit ook graag in een stoel in de voorkamer want vanaf daar heb ik een goed overzicht over de woonkamer en keuken, zo kan ik de boel mooi overzien en lekker genieten.

IMGP3918.JPG

IMGP3934.JPG

IMGP3936.JPG

Titia keuken2.jpg

IMGP3939-001.JPG

IMGP3944.JPG

Inspiratie
Wonen Landelijke Stijl lees ik graag, net als diverse woonblogs van verschillende dames op internet. Zo blijf ik ideeën opdoen. Ook is het erg leuk om met een aantal van de blogdames regelmatig contact te hebben. Ik heb al linnen doeken in opdracht gemaakt en er is zelfs een webwinkel waar ik ze voor mag maken als er interesse is, hoe leuk is dat!

IMGP3949.JPG

IMGP3951.JPG

IMGP3974.JPG

Woonstijl
We hebben verschillenden stijlen gehad, van brocante tot Riviera Maison. Maar hoe meer ik las en foto’s zag van o.a. Hoffz werd ik daar toch steeds blijer van! Die landelijke en sobere sfeer kreeg steeds meer mijn interesse. Langzamerhand verdween dus alle brocante en Rivièra Maison uit ons interieur en kwam er steeds meer binnen van mijn huidige geliefde sfeertje. De muren werden behandeld met kalkverf, er kwamen mooie linnen meubels en er werd een nieuwe keuken geplaatst.

IMGP3985.jpg IMGP3989.jpg

Woonwinkels
Momenteel verander ik niet veel meer. Er komen wel nieuwe items bij en de overige spullen gaan op Marktplaats. Er zijn zelfs mensen die mij iedere keer opnieuw weten te vinden en vragen of ik al weer iets in de verkoop heb. Erg leuk en zo kan ik dus af en toe ook naar mijn favoriete woonwinkel: de Wilgengaarde in Ruinen. Kavel 22 in Opende is ook een aanrader, net als Herbers Lifestyle in Valthermond, winkels waar ik heerlijk rond kan snuffelen en mijn hart kan ophalen in een prachtige sfeer! Daar doe ik ook weer ideeën op voor nieuwe wensen, want die hou je volgens mij altijd.  Alhoewel ik op dit moment erg tevreden ben! Misschien nog eens een mooie overkapping waar je heerlijk tot in de late uurtjes kunt zitten.

Titia boven.jpg

Johan en Titia bedankt voor het binnenkijken in jullie prachtige huis!

Titia tuin.jpg

Zo leuk als jij het nu vond om bij Johan en Titia binnen te kijken, zo leuk vinden anderen dat ook om bij jou te doen! :) Geef je dus ook op via het contactformulier op de website of stuur even een berichtje via de Facebookpagina!

IMGP3971.JPG

7 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Leuke binnenkijker Benita. Altijd leuk om bij iemand binnen te mogen kijken. Dat doe ik heel graag
  Liefs Patricia

 2. mariette schreef:

  Beste

  Je hebt een heel gezellig huis, nu ben ik op zoek zo’n spot die je boven de salontafel hebt hangen. Waar is deze tekoop en welk merk is deze lamp
  Ik hoor dat je mij mailt.
  Met vriendelijke groet, Mariette

 3. Herberslifestyle schreef:

  Hallo Benita

  Het ziet er erg gezellig uit .Toppie !!

 4. Myriam schreef:

  Mag ik vragen waar je de 2 linnen fauteuils hebt gekocht?

  • De Wemelaer schreef:

   Hoi Myriam, ik heb het even bij Titia nagevraagd. De stoelen zijn te koop bij Herbers Lifestyle en Best for Home. Veel succes! :) Groetjes Benita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.