Gastblog: het vakantiegevoel van Duska!

0c9fef4a03241fd18f4d55ea972b98b7-001.jpg

O, ik heb het gewoon koud, brr. Ik kan me echt verheugen op de warmte van de Italiaanse zon. Genieten van de zon in je gezicht, de warmte op je huid en het niets moeten. Gewoon alleen maar genieten. Dit jaar voor ons in Italië, dus geen Vide Grenier (Franse brocantemarken) tot opluchting van mijn man, kinderen en schoonouders. Wel grappig om te vertellen, m’n schoonouders waren met de caravan en ja, je raadt het al: daar kan héél veel in! Mijn schoonvader, die al die spullen echt allemaal ouwe meuk vindt en overal vraagtekens bij zet, heeft toen toch veel voor me meegenomen. Maar dit jaar gaan we gewoon met z’n viertjes en moet het allemaal in onze eigen auto kunnen passen.  Ik hoop dit keer wel dat m’n bosjes olijf en knoflook heel overkomen en dat ze niet zoals vorig jaar geplet worden in mijn eigen bagage.
20150611_115339-001.jpg

Maar voor het zover is heb ik hier nog tijd om wat te fröbelen. Bij de kringloop heb ik wat items gescoord voor een leuk ornament. Ik heb ze gemaakt voor in de tuin maar later kunnen ze natuurlijk ook naar binnen, ze zijn best wel mooi groot. Voor nu staan ze eerst mooi te zijn op de veranda. Uit m’n ooghoek zag ik ook ergens mooie kandelaars en bij toeval zag ik diezelfde kandelaars voorbijkomen in een webwinkel, dus dat zorgde voor een glimlach op m’n gezicht en een vreugdedansje :-)

IMG_20150618_191806-001.jpg

Volgende week heb ik trouwens nog een superleuk uitje in het vooruitzicht: een blogdag bij Hoeve Hofackers, daar heb ik echt zin in. Daarover doe ik uiteraard verslag in m’n volgende blog maar ik neem eerst een korte blogpauze en ga lekker met vakantie.

20150610_091538-001.jpg

Voor vandaag hadden ze 20 graden voorspeld maar dat zal dan wel ergens in het buitenland zijn, want hier in Twente zit de zon nog goed verstopt. Terwijl ik dit zit te tikken met een heerlijk warm bakkie thee, heb ik de kaarsjes en een dekentje om.

bea0448ce7cd1707aa5b8a6a93a4d87f-001.jpg

Ik wens iedereen een hele fijne zomer en voor diegene die met vakantie gaan, een hele fijne vakantie toe.
Liefs Duska.

1 reactie

  1. Mirjam schreef:

    Wat een heerlijke vooruitblik op een vakantie. Daar krijg je zelf ook een fijn vakantiegevoel bij… Voor ons duurt het nog 3 weken en dan gaan we naar midden Engeland, het Lake District en Yorkshire. Italie komt ook nog aan de beurt, maar pas eind september…
    Heel fijne vakantie Duska, enne… in die spreuk kan ik me helemaal vinden…
    Liefs,
    Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.