Update: Lida Klever van Styling naar je hart

Na mijn deelname aan de rubriek photodiaries op De Wemelaer ben ik lekker bezig geweest op woongebied en het merendeel van mijn website is nu ook gereed.  Hier en daar is nog wat veranderd voor de finishing touch. Wat is het mooi geworden.. Ik had mij niet gerealiseerd hoeveel tijd erin ging zitten om foto’s en tekst te leveren voor de site. De foto’s in ons huis zijn genomen door Ton (mijn echtgenoot). Hij heeft een opleiding fotografie en interieurfotografie gedaan. Zo kunnen we straks ook een compleet plaatje bieden. Handig, want onze oudste zoon is weer een kei in de Nederlandse taal en kan de tekst waarnodig corrigeren. Kortom; de hele familie draagt zijn steentje bij. En daarna volgde het geduldig wachten op de websitebouwer en de ontwikkeling van de huisstijl. De visitekaartjes heb ik inmiddels ook binnen, deze zijn precies zoals ik in gedachten had!

50981638581190920150512_120334.jpg

Verder blijf ik naast mijn werk als verpleegkundige en interieurstyliste lekker actief in eigen huis. Ik ben een doener…ook als interieurstylist. Je kunt zoveel doen met een pot verf en een kwast en ik kan zo heerlijk genieten van kleine veranderingen en schilderklusjes om zo een harmonieus geheel te krijgen. De eiken eettafel in de woonkeuken die ik onbehandeld heb gekocht heeft inmiddels de kleur ‘oude eik’ van Esatto gekregen, met daarover een laag van ‘mat en sterk’. Zo is de tafel goed beschermd tegen vlekken, niet alleen mooi mat maar ook super praktisch en deze bruin vergrijsde kleur past veel beter!

image1.jpg

Onlangs bezocht ik nog een vriendinnendag georganiseerd door Seizoen en stijl in Ochten! Wat een leuk idee, het is tenslotte één van mijn favoriete woonwinkels. Samen met een vriendin hebben we daar genoten van een heerlijke high tea, behaaglijke warmte (heaters) en de warme gloed van kaarsen… Zo leuk om andere woonfreaks en blogdames te spreken. Naast mooie meubelen heeft Seizoen en Stijl mooie sobere accessoires en kun je er ook inspiratie opdoen. Ik kom er gegarandeerd altijd met goede ideeën vandaan!

image2.jpg

Ik heb inmiddels al een leuke klus afgerond: het geven van kleur- en stylingsadvies voor een kantine in een brandweerkazerne. Heel wat anders maar superleuk om te doen en al valt er met kleur niet heel veel te vernieuwen, met de styling kun je toch weer een hele verrassende ruimte creëren.

image3.jpg

Inmiddels is mijn website daadwerkelijk in de lucht, ik vind het echt leuk als je een kijkje komt nemen. Ik heb er zin in! Wordt vervolgd…

Groetjes Lida Klever
Styling naar je hart

1 reactie

  1. Home & Lifestyle schreef:

    De website ziet er heel mooi uit, Lida! Daar zal het dus niet aan liggen. Ik wens je heel veel succes!

    Liefs, Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.