Photodiary: de woonweek van Miralda Sharp

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Vandaag de photodiary van Miralda Sharp. Kijk mee naar de week van Miralda!
Zondag
Het waait zachtjes en dat is o.a. een teken dat de herfst langzaam maar zeker haar intrede maakt. Ik ben in mijn huis lekker aan het rommelen en heb al wat herfstdecoratie staan. De warme tinten kleuren mijn huis en dat het buiten ook koud begint te worden doet mij verlangen naar een goed boek en cinnamon thee.
woonkamer herfstdec.jpg
woonkamer met lamp.jpg
woonkamer schilderij.jpg
woonkamer en kandelaar.jpg

Ik ben gek op bloemen en krijg iedere week verse bloemen van mijn man. Met een kop thee, een boek en de geuren en kleuren van de verse bloemen steek ik als laatste de kaarsen aan. Ik vervang het lamplicht voor een rustieke en intieme sfeer. Dit zijn de little things in life waar ik van geniet.

verse bloemen.jpg
woonkamer kandelaar.jpg
Maandag
Ik ga aan tafel te zitten met een kop koffie en een magazine. Het is een robuuste tafel waar 8 mensen aan kunnen zitten. Omdat deze vierkant is heb je met iedereen contact. De combinatie van zo’n stoere tafel met een kroonluchter vond ik erg mooi.
eetkamer.jpg
magazine eetkamer.jpg

Het is heerlijk om hier met mijn gezin, familie of vrienden te eten en te borrelen.

wijn eetkamer.jpg

Dinsdag
Van de slaapkamer kan ik echt genieten. Ik heb wat herfstdecoratie op de schouw geplaatst naast de krans die ik al had. Het geheel ziet er sfeervol uit.

slaapkamer schouw.jpg

Verder heb ik de slaapkamer rustig gehouden.

slaapkamer bed.jpg

Woensdag
Vandaag komen mijn moeder en zussen lunchen. Ze zouden er om een uur of 11 zijn, dan kunnen we eerst nog gezellig koffiedrinken. Ik heb nog een uurtje tijd voordat ze komen en heb de haard aangezet. Mijn moeder vindt dat heerlijk! Ik zelf trouwens ook.

haard boek en thee.jpg

Heb mijn boek gepakt en een kop thee. Het plaatje is helemaal compleet als onze hond Blue (lees: Jack Russel) er gezellig bij komt liggen. Love it!

haard met Blue.jpg

haard met boek.jpg

Donderdag
Vandaag ga ik een lekkere ovenschotel maken, het is een heerlijke keuken om in te kokkerellen.

keuken fruitschaal.jpg

Aan het blok kan men ook plaatsnemen als ik aan het koken ben. Gezellig!

keuken.jpg

Vrijdag
Ik wil deze week afsluiten met een aantal foto’s van de veranda. Ik ben er nog steeds super blij mee. Nu het wat kouder wordt kunnen we nog steeds buiten zitten maar dan met de kachel aan. Wij hebben hier al heel wat avonden doorgebracht, heerlijk!

veranda met tafel.jpg

veranda reling.jpg

veranda rieten mand.jpg

Veranda stoel.jpg

Benita, ik wil je bedanken dat je mij gevraagd hebt voor het bijhouden van een photodiary. Ik vond het erg leuk om te doen.

Groetjes Miralda

veranda.jpg

Voor nog meer beelden van haar mooie huis en tuin kun je Miralda volgen op haar Instagramaccount: Miralda Sharp.

2 reacties

 1. Anneke schreef:

  Leuk Miranda om een week met je mee te lopen. Prachtig foto’s van je mooie huis.
  Groetjes Anneke

 2. Mirjam schreef:

  Wat een heerlijk huis heb je Miralda, prachtige hoekjes en vooral je veranda vind ik super mooi.
  Ik heb genoten van je photodiary. Ik ga je eens opzoeken op ig.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.