Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Potsstal slaapkamer

VT Wonen en Design Beurs: het Wonen Landelijke Stijl Inspiratiehuis

Een uitnodiging voor de VTWD beurs van Wonen Landelijke Stijl, daar zeg je geen nee tegen! Gisteren vertrokken we al vroeg naar Amsterdam om een kijkje te nemen en inspiratie op te doen.

Een uitnodiging voor de VTWD beurs van Wonen Landelijke Stijl, daar zeg je geen nee tegen! Gisteren vertrokken we dus al vroeg naar Amsterdam om een kijkje te nemen en inspiratie op te doen. Van welke woonstijl je ook houdt, een bezoek aan de beurs brengen is sowieso de moeite waard. Er is namelijk voor elk wat wils: of je nu van strak, industrieel, stoer, landelijk of brocante houdt.

Er zijn meerdere, met zorg ingerichte woonhuizen van o.a. VT Wonen en Ariadne waar je op je gemak in rond kunt dwalen. Koffiedrinken of een hapje eten kun je o.a. in 2 door Riverdale sfeervol ingerichte restaurants. Verder is er een groot styling adviesplein waar je terecht kunt met al je vragen. En er is zelfs een gedeelte waar je allerlei leuke webshops vindt: de zgn. webshopstraat.

IMGP5143.JPG

Als landelijk wonen fan kwam ik zelf natuurlijk vooral voor het Inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl:  het is zó mooi ingericht, ik wilde er acuut blijven wonen! :) Door de drukte was het lastig om er veel foto’s van te kunnen maken maar hopelijk toch genoeg om je een beetje een indruk te kunnen geven. De beurs is nog open t/m a.s. zondag 4 oktober ’15.

IMGP5115.JPG

IMGP5130.jpg

IMGP5131.JPG

IMGP5122.jpg

IMGP5126.JPG

IMGP5139.jpg

IMGP5141.jpg

IMGP5110.JPG

Ik vond het zelf in ieder geval erg leuk! Ben jij ook al geweest of ga je nog?

7 thoughts on “VT Wonen en Design Beurs: het Wonen Landelijke Stijl Inspiratiehuis

  1. Wij zijn gisteren geweest… prachtig was het! Onze favoriete woonwinkel de Potstal heeft hun sfeer heel goed neergezet. Maar ook het VT-wonenhuis was mooi.

    Echt weer een aanrader om naartoe te gaan. Wij gaan al zeker 15 jaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.