Binnenkijken bij Betsie Schreurs

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen: ik ben Betsie Schreurs-Duerink, 55 jaar oud en getrouwd met Gerrit. Ik heb 2 kinderen, een zoon van 24 en een dochter van 19 jaar. Voordat Benita mij aansprak op Instagram had ik nog nooit van De Wemelaer gehoord, maar na mijn eerste bezoek was ik meteen verkocht! Ik ben daarom ook erg blij dat ik mijn huis met jullie mag delen!

Ik ben eigenlijk altijd met het stylen en decoreren van mijn huis bezig en ik vind het leuk om regelmatig de inrichting te veranderen. Onze hoekwoning hebben wij in 1992 gekocht en toen geheel onder handen genomen. Vanaf ongeveer 5 jaar geleden hebben wij verschillende kleine verbouwingen gedaan aan het huis, zoals een nieuwe badkamer, keuken, aanbouw van een serre en ook de toiletten zijn onder handen genomen. Graag wil ik wat foto’s met jullie delen van de uiteindelijke resultaten van ons huis.

 9jYr15-4P5mbserK81RoW4qN__GZYbT28Sl0Rgo1Y-w.jpeg

QHBoBsNaQPqdpCqNR2w05lEpkMUwWkQ5e79veXn_lbY.jpeg

UcMoDg3Lk98VX9x_URaTLBWE-ZWSLyhzVGF4F_Yf1SE.jpeg

Zm1aiFLbpq7HGPheyImf9m26qEaZJApTjkNohHI4s0c.jpeg

6XfxpuEshe_dYrmYu2uPjNaVCQEXaCMjZ4aNALLggiA.jpg

Y2TytvQu4f8momAZqWeGPGi130EchjaGQzYAeloVRgM.jpeg

5njL5LHYl5rIs5QGqib6uJzyaHFat4Fl-KIYk2JAoQU.jpeg

x0wqhvsjWzQ9pNivD0wt4EZt1ILBK5Y0fHinKTILFic.jpeg

OpSX-cgH3tXbVJDLeahimDcdCBbSd2Ajt5C4jjdUCxY.jpeg

8HPDlM-7P4l6sTB5o0qSZF7tV8VXUM-F1lHmjuK9XmQ.jpg

h_qBG4B_BBcwnHJvOo_pbfBZMJMpuf9ZLjJ2oBHJU-k.jpeg

CI2x4hbb7I1BFNZLp6IE2n1Sgep0_9mrScajkYuAyoI.jpeg

Met vriendelijke groet,
Betsie Schreurs-Duerink

(Voor nog meer inspiratie volg je Betsie op Instagram)

2 reacties

 1. Mirjam schreef:

  Wat een heerlijke, gezellig woning heb je Betsie, ik vond het super om even bij je binnen te mogen kijken. Ik ga je even opzoeken op IG.
  Fijne dag verder,
  liefs,
  Mirjam

 2. Inge Bergsma schreef:

  Wat een mooi interiueur, geweldig !!! Kan zien dat hier met liefde word gewoond. Een genot om dit te bekijken !!!

  gr. Inge Bergsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.