Photodiary: de week van Willeke

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers en andere interieurliefhebbers. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Kijk mee naar de week van Willeke!

Maandag
Wat leuk dat ik door Benita ben gevraagd om een week lang een photodiary bij te houden! Ik zal mezelf eerst voorstellen: ik ben Willeke van Dijk, getrouwd met Gerald en we hebben 2 kinderen. Een meisje, Janiek van 12 en een jongen, Julian van 7. We wonen in een klein dorpje, in een jaren-30 woning: een voormalig schoolmeesterswoning. Inmiddels wonen we er 12 jaar en in al die tijd hebben we er veel aan verbouwd. We vinden het nog steeds leuk om dingen te veranderen en met wonen bezig te zijn. Ik zoek veel op internet, of doe ideeën op in de woonbladen. Onze dag begint om 7:15 uur, want de kids moeten vandaag weer naar school. Wanneer zij naar school zijn vertrokken ga ik een uurtje naar de sportschool. Daarna gezellig met mijn vriendin koffiegedronken.

Afgelopen weekend hebben we onze eettafel weggebracht, om hem te laten stralen. Het is een eiken tafel die eerst in de olie stond maar de tafel was erg lelijk geworden. Ik wil de tafel graag in de loogbeits zetten, dat hoop ik aan het eind deze week nog te laten zien.

Huis.JPG

Maandag foto1.jpg

Maandag foto2.jpg

Maandag foto3.jpg

Dinsdag
Vandaag is het een werkdag. Ik ben kapster en heb een eigen salonnetje aan huis waar ik mijn klanten ontvang. Het is een lange werkdag, want ook vanavond moet ik werken. Voordat mijn werkdag begint ga ik nog bij een vriendin langs. Deze vriendin is haar huis aan het verbouwen en ze heeft gevraagd of ik wil meekijken naar de kleuren in haar huis.

Dinsdag foto2.jpg

Dinsdag foto1.jpg

DInsdag foto3.jpg

Woensdag
Woensdag is mijn vrije dag. Vandaag ga ik met diezelfde vriendin op pad voor nieuwe lampen in haar huis. We hebben een aantal mooie winkeltjes bezocht en daarna gezellig samen geluncht bij de Espeterhoeve in Barneveld. ‘s Middags nog wat in huis aangerommeld en mijn nieuwe spulletjes een plekje gegeven. ‘s Avonds lekker op de bank met een stapel woonbladen en de kaarsjes aan.

Woensdag1.jpg

Woensdag2.jpg

Woensdag3.jpg

Donderdag
Vandaag is mijn tweede lange werkdag van deze week. Gelukkig ben ik tussen de middag wel vrij om samen met de kinderen te eten. Als ze weer naar school zijn, mag ik weer aan het werk. Tussendoor doe ik wat klusjes in huis. Ik werk vandaag ook in de avond. Als ik dan in huis kom, is het douchen en lekker naar mijn bedje.

Donderdag1.jpg

Donderdag2.jpg

Donderdag3.jpg

Vrijdag
Vandaag kan onze eettafel gehaald worden. Ik ben erg benieuwd hoe de tafel is geworden! Mijn man gaat de tafel vandaag al in de loogbeits zetten. Ik heb ‘s ochtends een verjaardag. Een vriendin is 40 geworden dus wij vieren een klein feestje. ‘s Middags mag ik weer aan het werk en dat is op vrijdag altijd extra leuk want dan werk ik samen met een (oud) collega van mij. Dat is altijd erg gezellig! ‘s Avonds nog even met mijn dochter Janiek op pad. We hebben een paar maanden geleden haar kamer opgeknapt en willen samen nog wat leuke spulletjes kopen voor op haar kamer.

Vrijdag1.jpg

Vrijdag2.jpg

Vrijdag3.jpg

Vrijdag4.jpg

Zaterdag
Vandaag vroeg mijn bed uit want ‘s morgens mag ik nog een poosje aan het werk. Mijn vaste klantjes willen hun haren weer netjes hebben voor het weekend. De eettafel is nu helemaal klaar, hij is helemaal naar mijn zin. Ik vind hem erg mooi geworden. ‘s Middags ga ik met mijn schoonmoeder weg, ook zij vind het leuk om met wonen bezig te zijn. We gaan samen naar Amersfoort, op naar onze favoriete winkels. Ze hebben in Amersfoort erg leuke woonwinkeltjes: lekker struinen langs de grachten, lekker lunchen en bijpraten.

Zaterdag1.jpg

Zaterdag2.jpg

Zaterdag3.jpg

Zondag
Vandaag hebben we een echte luierdag. ‘s Morgens met een kopje koffie en mijn iPad bij de warme kachel, om inspiratie op te doen. ‘s Middags gaan we nog even bij mijn ouders langs, verder hebben we niet veel gedaan. De avond brengen we op de bank voor de tv door. Mijn week is alweer voorbij, ik vond het leuk om een photodiary bij te houden! Bedankt Benita. Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn week.

Zondag1.jpg

Zondag2.jpg

Zondag3.jpg

Je vindt Willeke ook op Instagram.

2 reacties

  1. C. schreef:

    Mooi huis en prachtige eettafel!

  2. Helpdesk schreef:

    Test2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.