Binnenkijken bij Dineke

Update: naar aanleiding van deze binnenkijker werden Dineke en haar man gevraagd voor een reportage in het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl en verscheen hun prachtige huis in het nummer van februari-maart 2017!

Ik vind het heel leuk dat ik door Benita ben gevraagd om foto’s in te sturen voor De Wemelaer. Mijn naam is Dineke Bouman en ik ben getrouwd met een hele handige man. Wij wonen in een karakteristiek, vrijstaand huis van 1926 waar vroeger een sigarenwinkel was gevestigd. Mijn man heeft het huis zoveel mogelijk in de originele staat teruggebracht en er een serre aangebouwd. Mijn trots is ons prieel, waarin mijn man zoveel mogelijk Hollandse houtconstructies heeft verwerkt. Ook de keuken werd door hem gemaakt.

Wonen is mijn grootste hobby, ik ben er eigenlijk dagelijks mee bezig. Mijn favoriete stijl is sober en stoer. Woonwinkels die ik regelmatig bezoek zijn de Potstal, Seizoen & stijl, De Violier, Woonland en het Kabinet.
Groet,
Dineke Bouman.

IMG_3429.jpg

image1.jpg

image4.jpg

image2.jpg

image2.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image3.jpg

image2.jpg

image8.JPG

image3.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image2.jpg

image3.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image7.jpg

image8.jpg

image6.jpg

image9.jpg

image7.jpg

IMG_3439.jpg

image3.JPG

image2.jpg

image5.JPG

image6.jpg

image7.JPG

Woon jij ook mooi en wil je graag foto’s insturen voor de binnenkijker? Stuur dan even een berichtje via de Facebookpagina of via het contactformulier op de website. 

image4.jpg

16 reacties

 1. Anneke schreef:

  Prachtige binnenkijker Dineke

 2. Janny Bouwman schreef:

  Gezellig huis, hoor. Leuke binnenkijker.
  Sfeervolle tuin ook.
  Liefs,
  Janny

 3. Regine Smeets schreef:

  Wat een supermooie vitrinekast in jullie keuken. Heeft je man echt mooi gemaakt.

 4. Inge Bergsma schreef:

  Tjee..je man is een kunstenaar!! En jij ook!! Wat prachtig!! Perfect en alles tot in de puntjes. Heel smaakvol. Heb en geniet ontzettend van jullie smaakvolle foto,s in en om huis. Super!!!

 5. Serdina schreef:

  Wat super mooi!!!
  Mijn complimenten aan jullie!!
  Hier kan ik zo van genieten van zo`n prachtig interieur en tuin!!
  Groetjes Serdina.

 6. Ans v Rooij schreef:

  werkelijk alles is mooi,het huis, de inrichting,de tuin,helemaal geweldig,heb wel een maar, en dat is dat je wel veel spulletje hebt die eigenlijk wel verkocht kunnen worden {aan mij bijv},hahaha.

 7. Annelies schreef:

  Complimenten, wat ziet je huis er warm en gezellig uit! Mooi gebruik van kleur en accessoires.

  Groetjes Annelies.

 8. Marjonel Marsman schreef:

  Mooie binnenkijker, gezellig huis.

 9. ina kieviet schreef:

  geweldig, hoe heb jij je biedemeier kast zo mooi gekregen? prachtig!!!

 10. Diane schreef:

  Wat een mooie binnenkijker, erg sfeervol.

 11. Yvonne scholte aalbes ritz schreef:

  Ik heb er enorm van genoten. Jullie hebben een prachtige inrichting. En zoals ik al eerder zei; het prieeltje is erg mooi. Complimenten ook voor Benita.

  • De Wemelaer schreef:

   Zo’n prieeltje kan jouw Bart ook wel maken Yvonne..! Bedankt voor het compliment maar deze foto’s heb ik niet gemaakt hoor :-) Groetjes Benita

 12. Mirjam schreef:

  Ik heb genoten van je foto’s Dineke, prachtige combinatie van mooie grijzen en houtkleuren. Ik hou er van.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

 13. Gerda schreef:

  Prachtig!

 14. Marion schreef:

  Geweldig, in een woord geweldig, t gebeurt niet vaak dat ik een huis zie waar ik alles mooi aan vind , maar jouw huis is er een van , wat sfeervol, je zou zo mijn huis in mogen richten als ik t niet zo leuk vond om zelf te doen, erg erg mooi !!
  Lieve Groet Marion

 15. Kitty.bakkenes schreef:

  Een super mooi en warm huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.