Update: naar aanleiding van deze binnenkijker werden Dineke en haar man gevraagd voor een reportage in het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl en verscheen hun prachtige huis in het nummer van februari-maart 2017!

Ik vind het heel leuk dat ik door Benita ben gevraagd om foto’s in te sturen voor De Wemelaer. Mijn naam is Dineke Bouman en ik ben getrouwd met een hele handige man. Wij wonen in een karakteristiek, vrijstaand huis van 1926 waar vroeger een sigarenwinkel was gevestigd. Mijn man heeft het huis zoveel mogelijk in de originele staat teruggebracht en er een serre aangebouwd. Mijn trots is ons prieel, waarin mijn man zoveel mogelijk Hollandse houtconstructies heeft verwerkt. Ook de keuken werd door hem gemaakt.

Wonen is mijn grootste hobby, ik ben er eigenlijk dagelijks mee bezig. Mijn favoriete stijl is sober en stoer. Woonwinkels die ik regelmatig bezoek zijn de Potstal, Seizoen & stijl, De Violier, Woonland en het Kabinet.
Groet,
Dineke Bouman.

IMG_3429.jpg

image1.jpg

image4.jpg

image2.jpg

image2.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image3.jpg

image2.jpg

image8.JPG

image3.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image2.jpg

image3.jpg

image4.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image7.jpg

image8.jpg

image6.jpg

image9.jpg

image7.jpg

IMG_3439.jpg

image3.JPG

image2.jpg

image5.JPG

image6.jpg

image7.JPG

Woon jij ook mooi en wil je graag foto’s insturen voor de binnenkijker? Stuur dan even een berichtje via de Facebookpagina of via het contactformulier op de website. 

image4.jpg