#dewemelaertop5 op Instagram II

Het is alweer een tijdje geleden dat de eerste #dewemelaertop5 werd geplaatst. Hoog tijd dus voor een nieuwe top 5!

Naast de woonbladen en tv-programma’s kun je op internet natuurlijk eindeloos veel inspiratie op doen. Je gaat samen met Google zelf op zoek, je volgt Facebookpagina’s of woonblogs of pint urenlang plaatjes op Pinterest, heerlijk!

Maar waar vind je met één zoekopdracht gelijkgestemden? Waar zie je in een oogopslag of deze stijl jou ook aanspreekt? Waar kun je advies vragen of je die muur nou wel of niet moet verven en kun je in een mum van tijd antwoord verwachten, omdat er altijd wel íemand online is? Op Instagram! Persoonlijk ben ik gek op Instagram, er valt zoveel te zien en te leren en je hebt er verbazingwekkend snel leuk contact met mensen van over de hele wereld, erg bijzonder.

Op Instagram ontdekte ik bijv. met hoeveel zorg de dames in Noorwegen de tafel dekken, hoe licht en riant hun huizen zijn en hoe ze zich ’s avonds behaaglijk in een hottub op de eigen veranda laten zakken… Ik kwam erachter hoe ontzettend creatief de Franse dames zijn en hoeveel ze in Duitsland ook van Riviera Maison houden. Uiteraard zijn interieurfans uit ons eigen land ook goed vertegenwoordigd, zo tref je er heel veel superactieve #VTwonen en #witwonen fans aan!

Vandaag dus voor de tweede keer 5 mooie Instagram accounts die zeker het volgen waard zijn!

Thuis bij Dien
Een prachtig account voor wie van sober en ingetogen wonen houdt.

IMG_2682.jpg

Ingrid Home and Lifestyle
Ingrid plaatst behalve foto’s van haar mooie huis ook regelmatig mooie beelden van de natuur of andere mooie inspiratie.

IMG_2667.jpg

Garcyas place
Deze Belgische dame plaatst vrijwel iedere dag foto’s van haar geweldig mooie huis ingericht in een landelijke, sobere stijl.

IMG_2666.jpg

Jassie at Home
Jassie moet je zeker volgen als je van een wat strakker interieur, aangevuld met landelijke elementen en hier en daar een beetje kleur, houdt.

IMG_2680.jpg

By Alies
Bij Alies vind je in haar mooie, lichte huis een leuke mix aan verschillende woonstijlen met overal fraai gestylde hoekjes.

IMG_2668.jpg

TIP: Als je op op Instagram nog meer inspirerende ‘landelijk wonen’ accounts zoekt, zoek dan eens met de hasthtag #landelijkwonen of #soberwonen, dan vind je vast en zeker mensen wiens interieurstijl je aanspreekt.

IMG_2683.PNG

Volg jij de Wemelaer al op Instagram? Een must voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie! :) Gebruik voor je mooiste foto’s de hasthtag #dewemelaertop5 en wie weet verschijnt jouw account met foto in de volgende Instagram top 5 van De Wemelaer!

5 reacties

 1. Home & Liefstyle schreef:

  Dank je wel voor mijn vermelding in de top 5…een hele eer en een grote verrassing!

 2. Mirjam schreef:

  Helemaal leuk, de meesten ken ik van Instagram of van het bloggen. En ik volg ze natuurlijk ook.
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

 3. Helpdesk schreef:

  Test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.