Photodiary: de week van Angela

Een weekje uitgebeeld in foto’s uit het leven van stylisten, bloggers of andere mensen die mooi wonen. Wat deden zij? Wat houdt hen bezig? Hoe ziet hun dag er ongeveer uit? Kortom: een tipje van de sluier! Kijk mee naar de week van Angela!

Benita heeft mij gespot op Instagram waar ik dagelijks probeer een foto te plaatsen van mijn interieur/huis/tuin. Dit doe ik naar aanleiding van mijn eigen interieurblog Landelijkenstoerrr, waar ik kort geleden mee begonnen ben. Heel spannend maar ook heel leuk! Eindelijk doen wat ik leuk vind en wat dus mijn passie is. En dat op 45-jarige leeftijd, midlifecrisis? :)

achteraanzicht huis.jpg

Een globale week van mijn interieurleven (leuk woord) en foto’s van ons mooie huis/tuin en interieur huis en zaak.

Maandagochtend
Maandagochtend kreeg ik eindelijk mijn werkbankje binnen die ik uiteindelijk op Marktplaats gevonden heb. Dit heeft even geduurd omdat de meesten te groot voor onze hal waren. Dus toen ik deze van 1,20 mtr breed tegenkwam, was ik heel blij en heb hem meteen gekocht.

binnengekomen werkbank.jpg

Maandagmiddag
Na een middagje stylen heb ik het gewenste resultaat van de werkbank in de hal bereikt. De spiegel komt van de kringloopwinkel en heb ik stoer gemaakt door er gebruikte leren riemen om heen te maken. Mijn zoon was de volgende dag zijn riem kwijt en vond hem om een spiegel ? (o jeeh, moeders is bezig geweest ;-))

werkbank hal.jpg

Dinsdagochtend
Even boven de slaapkamers van de kinderen checken en de boel een beetje luchten. Onze eigen slaapkamer met badkamer is beneden maar die van de kinderen zijn boven. Ze hebben op hun slaapkamer ieder hun eigen wastafel (scheelt ruzie) en ook is er boven een 2e badkamer met douche en een wc. Tevens hebben we boven op de vide een kantoor gemaakt waar je zo op de keuken kunt kijken.

slaapkmr bed zoon .jpg

slaapkmr dochter.jpg

Dinsdagmiddag
Ik doe de financiele administratie van het bedrijf van mijn man en daarom heb ik in de woonkamer een werkplekje gecreëerd. Deze dinsdag ben ik daar grotendeels te vinden.

werkplekje.jpg

Woensdag
‘s Morgens ga ik eerst ruim een uur naar yoga en de rest van de dag ben ik op het bedrijf van mijn man te vinden, waar ik nog wat werkzaamheden heb te doen. Dit pand hebben we 1,5 jaar geleden laten opknappen, maar we hebben er ook veel zelf geklust en er de inrichting verzorgd.

Hal zaak kantoor.jpg

kantoor2a zaak.jpg

kantoor1a zaak.jpg

Donderdagochtend
Donderdagochtend nog ff terug naar de zaak om wat dingen af te ronden.

Spreekkmr zaak.jpg

kantoor3 zaak.jpg

Donderdagmiddag
‘s Middags thuis, gezellig aan tafel met de kinderen een bakje koffie drinken. Onderweg appen ze me al: ‘Ben zo thuis, koffie?’. Echt gezellig, een dochter van 18 en een zoon van 21 jaar die allebei nog thuis wonen! Daar genieten we van zolang het nog kan.

Eettafel.jpg

Vrijdagochtend
Vrijdagochtend gezellig op visite bij mijn vriendin Mieke. Ook zij is van de landelijke stijl maar dan iets minder stoer. Meer ‘kneuterig’, zoals ze zelf zegt. Ze is druk bezig met het uitzoeken van een superlandelijke, op maat gemaakte keuken en ik help haar graag met het verzamelen van plaatjes en tekeningetjes maken. Wordt prachtig. Ik ga er t.z.t. ook zeker een bericht aan besteden op mijn eigen blog.

Zithoek Mieke.jpg

Eettafel Mieke.jpg

Vrijdagmiddag
‘s Middags heerlijk mezelf verliezen in woontijdschriften, op internet snuffelen en een bericht schrijven voor op mijn blog. Een bericht waarin ik uitleg hoe ik de ronde spiegel boven mijn werkbankje stoer heb gemaakt met de riemen van mijn zoon, haha.

tijdschriften.jpg

Zaterdag
Zaterdag ga ik naar een cursus sketchup. Digitale tekeningen maken in 3D. Was best pittig voor deze typegeit zonder richtingsgevoel, maar de ambitie is er zeker en de basisvaardigheden nu ook. Verder is het vooral thuis oefenen. Ook heb ik me ingeschreven voor een opleiding interieurstyliste die in oktober begint, zodat ik misschien in de toekomst zelfs van mijn passie mijn beroep kan maken.

Sketchup cursus.jpg

Ondertussen heeft Arthur, mijn man, de tuin en de veranda weer in orde gemaakt.

veranda tuin.jpg

Zondag
Zondag natuurlijk wel heerlijk uitslapen want daar hou ik van..

slaapkmr.jpg

slaap badkamer.jpg

Verder een dagje lekker rustig met ons gezin luieren.

Zondagdagavond

Hoewel ik vind dat we een mooie keuken hebben, ben ik zelf geen echte keukenprinses. Mijn man en zoon maken meer intensief gebruik van de keuken, zij staan dan ook meestal op zondagavond in de keuken. Alleen de dagelijkse-binnen-een-half-uur-op-tafel-gerechten hebben mijn aandacht.. de door-de-week gerechten dus. :)

vide keuken.jpg

Boven de keuken hebben we een vide wat een ruimtelijk effect geeft.  Mijn man heeft van steigerhout een balk gemaakt waar de afvoerpijp in weg gewerkt is.

keuken.jpg

Ik vond het superleuk om een photodiary bij te houden en heb echt foto’s moeten schrappen anders werd het meer een fotoboek.

Je vindt Angela ook op Instagram!

1 reactie

  1. JOSH HASSING schreef:

    GOH MOOI ZEG EINDELIJK WEER EENS EEN DUIDELIJK ANDERE INRICHTING ALS VELEN HEBBEN HIER OP DE SITE. DIT IS EEN INRICHTING NIET AAN DE HUIDIGE MODE GEWEID MAAR DUIDELIJK EEN MET EIGEN IDEE’EN EN SMAAK. MATERIALEN DIE VELEN NIET ZOUDEN GEBRUIKEN MAAR WEL INSPIRATIE GEVEN. TOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.