Binnenkijken bij Serdina en Peter

Blij verrast was ik toen ik een mailtje van Benita kreeg dat iemand mij had opgegeven voor de binnenkijker op De Wemelaer.  Die iemand bleek Lambertha te zijn. Nogmaals bedankt Lambertha, heel erg lief van jou! En Benita, jij bedankt dat je het waard vindt om ons huis te plaatsen op jouw prachtige site waar ik een grote fan van ben!

Maar nu zal ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Serdina en ik ben getrouwd met Peter. Samen wonen wij met onze woefies Sjaaky en Bouke in ons prachtige huis dat we 5 jaar geleden hebben gekocht en waar we met veel liefde en plezier wonen! We zijn erg graag en veel met ons huis en de tuin bezig, daar kunnen we beiden enorm van genieten. We hebben steeds wel weer nieuwe ideeën en plannen. Op het moment is Peter druk bezig met het verbouwen van onze slaapkamer en de trappenhal.

Ik ben veel bezig met ons interieur en verder doe ik aan restylen van potten/kruiken enz., die ik dan weer te koop aanbied op Marktplaats. Ook help ik weleens mensen bij het inrichten van hun interieur. Kortom; ik heb een grote passie voor wonen! Onze stijl is landelijk en stoer met hier en daar een klein tikkeltje chique.

Veel plezier bij het binnen- en buiten kijken van ons droomhuis :-)

IMG_8136.jpg

IMG_8661.jpg

IMG_8701.jpg

IMG_8837.jpg

IMG_8626.jpg

IMG_8608.jpg

IMG_8616.jpg

IMG_8603.jpg

IMG_8674.jpg

IMG_8525.jpg

IMG_8153.jpg

Het tuinhuisje, waar ik mijn hobby uitvoer maar waar we ook heerlijk kunnen eten. Het is zo’n beetje ons zomer/vakantie huisje :-)

IMG_8628.jpg

IMG_8604.jpg

IMG_8213.jpg

IMG_8239.jpg

IMG_8215.jpg

IMG_8244.jpg

IMG_8633.jpg

IMG_8630.jpg

IMG_8658.jpg

IMG_8647.jpg

IMG_8642.jpg

IMG_8646.jpg

IMG_8470.jpg

We hebben een prachtig weids uitzicht over de landerijen en kijken elke dag naar prachtige luchten waar we erg van genieten!

IMG_4802.jpg

IMG_8645.jpg

Ook zien we ‘s ochtends en ‘s avonds vaak reeën in het weiland lopen. Evenals bij ons achter in het bos waar we via ons tuinhekje zo naar toelopen, zo fijn ook voor onze kanjers! We hebben hier elke dag een vakantiegevoel :-)

IMG_8656.jpg

IMG_8712.jpg

De tv-kast heeft mijn man zelfgemaakt waar ik erg blij mee ben!

IMG_8689.jpg

IMG_8708.jpg

IMG_8385.jpg

Dit was mijn binnenkijker, ik vond het enorm leuk om mee te doen :-) Bedankt! Groetjes van Serdina út Fryslân.

25 reacties

 1. Marianne schreef:

  Mooie reportage mooi huis !

 2. Karina van der Lee schreef:

  Wat een gezellig huis..heb wederom weer genoten.

 3. Marion schreef:

  Wat een prachtig en sfeervol huis ..en dan de omgeving ….wat een geweldige plek!!!

 4. Geesje schreef:

  Serdina wat woon je prachtig mooi en jullie huis, ik heb genoten van binnen en van buiten. De 2 fotomodellen staan er ook prachtig op ;)

 5. Wietske schreef:

  Alles is prachtig!!

 6. Elsa schreef:

  Wat woon je op een mooi plek en wat heb je het binnen prachtig voor elkaar. Genieten bij het binnenkijken.

 7. Miranda Kramer schreef:

  Wat een prachtige binnenkijker bij jullie Serdina en Peter.En in het echt is het nog veel mooier, ik kan zo genieten bij jullie aan de grote tafel en raak nooit uitgekeken!Elke keer zie ik weer wat nieuws of is er weer iets veranderd. Een heerlijk huis vol liefde en mooie schatten!!

  • Serdina schreef:

   Dank je wel Miranda voor je ontzettend lieve reactie :-) ik bloos ervan haha…
   Kom maar gauw weer eens gezellig bij ons aan de grote tafel zitten hoor, kunnen we weer lekker gezellig babbelen over alles ;-)

   Ps wat een verrassing!!!!

 8. mineke schreef:

  Wat een mooie huis en sfeervol.
  En een geweldige plek.

 9. Elisabeth Ellen Douma schreef:

  Een prachtig huis, met een fantastisch uitzicht! Sfeervol ingericht hoor ♡ Een gave deur in de keuken en ik vind je tafellampen erg mooi! Ik vind het erg leuk om je te volgen op Instagram.
  Groetjes uit Noorwegen, Ellen ♡

 10. Dirma schreef:

  Goedemiddag,
  Mag ik vragen waar je de salontafel hebt gekocht, ik vind deze erg mooi!
  Met vriendelijke groet,
  Dirma

 11. Serdina schreef:

  Hallo Dirma,

  Dankje :-) helaas kan ik je niet vertellen waar hij vandaan komt.. omdat wij hem via marktplaats hebben gekocht.. dus helaas.

  Groetjes Serdina.

 12. Ans van Rooij schreef:

  Wat een knus en gezellig huis met een prachtig uitzicht ook nog,wat wil je nog meer ,t is dat je te ver weg woont anders kwam ik ook gewoon een keer aan je mooie grote tafel zitten,of je wilt of niet,!!! gr Ans

 13. Serdina schreef:

  Haha dankje wel Ans voor je hele leuke reactie :-) Nou wie weet als je ooit eens in de buurt bent ;-) Heb inmiddels ook Instagram misschien dat je het leuk vind om me te volgen..?

  Groetjes Serdina.

 14. Cathy Hemrica schreef:

  Moarn i Serdina…Eindelijk een keertje bij je in huis op visite . Niets geen rommeltjes kunnen ontdekken. Erg aan de poets geweest om dit zo mooi op de foto’s te krijgen . En dan straks dit alles achter laten voor iets anders?????Daar kan ik niet bij.!!!!! Blijf zitten waar je zit…..Je woont daar prachtig….Oant sjen…

 15. Astrid schreef:

  wat een prachtig Huis in een hele mooie omgeving. Zullen we ruilen ik in een huurwoninkje in een stad waar ik niet van hou tja door de liefde kom
  Je op plekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.