Binnenkijken bij Eveline

Benita, hartelijk dank voor de uitnodiging! Mijn naam is Eveline, ik ben 37 jaar en alweer vele jaren gelukkig met mijn partner. Samen hebben wij 4 kinderen tussen de 9 en 11 jaar oud. We wonen erg naar ons zin in een dorpje in ’t Gooi waar mijn vriend is opgegroeid.

Ik werk als directiesecretaresse bij een zorginstelling en omdat daarnaast interieurinrichting een passie van mij is, ben ik Morestyling begonnen.

Onze woonstijl is modern landelijk. Ik hou van lichte kleuren maar dan wel in combinatie met bijvoorbeeld een sfeervolle, wat donkere kalkverf muur en een landelijke schouw. Daarnaast combineer ik graag stoere, robuuste materialen met strakkere voorwerpen en ben ik gek op bloemen. Gelukkig hebben mijn partner en ik dezelfde woonstijl dus dat maakt het inrichten erg leuk!

Omdat we best een groot gezin hebben zijn we een hele tijd op zoek geweest naar een geschikte woning waar iedereen een eigen plek kon krijgen. Zelf houden we heel erg van woningen in oude stijl, type boerderij of de karakteristieke jaren 30- woningen. Echter zijn deze woningen op de bovenverdieping vaak te klein. Drie, maximaal vier slaapkamer waren voor ons niet genoeg. Die zoektocht heeft ons uiteindelijk naar een nieuwbouwproject geleidt.

Je ziet waarschijnlijk snel waarom wij voor dit huis vielen. Oude stijl met een rieten kap, in een modern jasje. In deze woning was op de eerste verdieping plaats voor 4 ruime kinderkamers en een grote badkamer. Op de tweede verdieping konden we, naast een wasruimte, een vijfde slaapkamer en een tweede badkamer realiseren.

IMG_8074.jpg

 Na een bouwproces van ongeveer een jaar konden we eindelijk verhuizen naar ons droomhuis. Want dat was het inmiddels geworden. Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je alles naar je eigen smaak kunt inrichten. Ik heb bijvoorbeeld lang nagedacht over hoe ik het beste de keuken kon indelen. Zo efficiënt mogelijk met de ruimte omgaan, maar toch nog een leuke speelse keuken ervan maken; dat was mijn doel.

FullSizeRender-002.jpeg

FullSizeRender-003.jpeg

FullSizeRender-004.jpeg

FullSizeRender-005.jpeg

Daarnaast heb ik een plan gemaakt voor de kleuren op de muren, afgestemd op de vloer die we, met uitzondering van de hal en de sanitaire ruimtes, in de gehele woning hebben laten leggen. Omdat we in de gehele woning vloerverwarming hebben, is de keuze van de vloer gevallen op keramisch parket. De vloer oogt als echt hout, maar met de voordelen van een stenen vloer. Super praktisch! In de hal liggen Bricks van Castle Stone, die geven echt een authentieke sfeer.

IMG_8068.jpg

IMG_8259.jpg

IMG_8261.jpg

IMG_8262.jpg

FullSizeRender.jpeg

IMG_8268.jpg

FullSizeRender-001.jpeg

De kinderen hebben allemaal mee mogen denken over hun eigen kamer. Met die input heb ik de juiste kleuren en behang uitgezocht met als resultaat dat alle kinderkamers een eigen identiteit hebben, maar het toch allemaal goed in de sfeer van de rest van het huis past.

IMG_8275.jpg

IMG_8277.jpg

FullSizeRender-006.jpeg

IMG_8320.jpg

IMG_8322.jpg

Omdat we beiden echte buitenmensen zijn en in het voorjaar verhuisden, hebben we gelijk de tuin rondom het huis laten aanleggen. Zo konden we er de hele zomer nog van genieten en dat doen we dan ook met volle teugen! De stijl van de tuin hebben we aangepast aan het huis. We hebben een houten veranda laten bouwen waar we heerlijk tot laat in de avond van de zon kunnen genieten.

IMG_7784.jpg

IMG_8073.jpg

IMG_8078.jpg

FullSizeRender.jpg

Slaapkamer QE.jpg

FullSizeRender-007.jpg

We wonen in een heerlijke buurt met veel kinderen van dezelfde leeftijd als die van ons. Hier in huis is het dan ook het grootste gedeelte van de week een zoete inval van vriendjes en vriendinnetjes. Het is een echt familiehuis geworden, precies zoals wij beiden voor ogen hadden en daar zijn we erg dankbaar voor!

Hartelijke groet,
Eveline.

15 reacties

 1. Monique schreef:

  Wat een mooi huis! En heel mooi ingericht.

 2. Dirkje Ruiter schreef:

  Een mooi warm stylvol huis en interieur!
  waar je zeker van kunt genieten als gezin!!

 3. mineke schreef:

  Een prachtig huis! En een mooie tuin!

  Groetjes Mineke

 4. Geesje schreef:

  Wauw,echt mooi Eveline! Heel smaakvol allemaal.

 5. Serdina. schreef:

  Stijlvol huis met veel ruimte..mooie binnenkijker :-)

  Groetjes Serdina.

 6. Mirjam schreef:

  Wat een heerlijk huis, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. En jullie inrichting vind ik ook al zo fijn. Lekker licht en toch niet te wit. Fantastisch gedaan. Het was me een eer om bij je binnen te mogen kijken. Dankjewel.
  Liefs,
  Mirjam

 7. Nelly schreef:

  Een hele mooie sfeervolle kombinatie van fris wit en stoer landelijk.
  Bedankt voor het binnenkijken.

 8. Thea. Regts schreef:

  Prachtige binnenkijken Heb ervan genoten .Schitterend om zo te kunnen wonen.Bedankt!!Zo doe je ook nog leuke ideeën op.

 9. Simone schreef:

  Jullie wonen prachtig! Ons gezin is ook op zoek naar een woning die groot genoeg is en we lopen tegen dezelfde kamerproblemen aan. Wij hebben een kavel en zoeken een huis om erop te laten bouwen. Graag zou ik weten wie jullie woning heeft gerealiseerd, als je dat wilt prijsgeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.