Binnenkijken bij Karin

Ontzettend leuk om op De Wemelaer mijn thuis met jullie te mogen/kunnen delen. Een lief bedankje voor Eva-Mary die het contact tot stand heeft gebracht! :)

Ik ben Karin (54). Ik woon in de Randstad en ben de trotse moeder van een volwassen zoon en 2 volwassen dochters die samen met hun partners hier gezellig in de buurt wonen. Bovendien ben ik ook oma van 4 heerlijke kleinkinderen: Jill, Aimee, Nina en Finn!

IMG_3822.jpg

Ik heb een eigen bedrijfje: WIT & FRIZZ waar ik mijn passie voor wonen en creativiteit in kwijt kan. Eind september gaat de vernieuwde website www.witenfrizz.nl in de lucht! Daar vind je meer info, met name over workshops en homeparty’s e.d.

IMG_3386.jpg

Na een scheiding en daarbij een prachtig, vrijstaand huis achter me te hebben gelaten heb ik samen met mijn Beagle Joy :) (na een poosje in een huurhuis te hebben gewoond) bijna een jaar geleden mijn eigen plekje gevonden!

IMG_3823.jpg

IMG_3824.JPG

IMG_3825.jpg

IMG_3826.jpg

Na flink veel klussen, waarbij de plafonds en de muren van een mooie stuclaag werden voorzien, kon ik met de aankleding beginnen. Ik heb er bewust voor gekozen alles wit en licht gehouden (een kleurtje kan altijd nog!) en heb daarmee een heerlijk, licht en frizzz appartement gecreëerd!

IMG_3799.jpg

IMG_3805.jpg

IMG_3806.jpg

IMG_3808.jpg

IMG_6837.JPG

IMG_3814.jpg

IMG_6831.JPG

Interieur en inrichting hebben altijd al een belangrijke rol in mijn leven gespeeld! Het kopen van een mooie krans of een bos prachtige bloemen kan en kon vroeger voor een metamorfose van de huiskamer zorgen. Niks was de kinderen vreemd en daarom is het superleuk om te zien dat ze er alledrie iets van meegekregen hebben.

IMG_6829.JPG

IMG_6835.JPG

IMG_6830.jpg

IMG_6833.JPG

IMG_6838.JPG

IMG_6836.JPG

 IMG_6834.jpg

De seizoenen spelen voor mij een belangrijke rol. Elk seizoen pas ik mijn interieur aan d.m.v. het gebruik van accessoires en het verschuiven van meubels. Nu het najaar die er, ondanks de warmte die er nog is, toch aankomt ben ik al aan de slag gegaan. Tijdens het veranderen merkte ik dat het huis steeds meer naar mij toe groeit. Het voelt als een warme jas, wat voor mij symbool staat voor het thuisgevoel en dat het (een open deur maar toch) gelukkig niet met de grootte van een huis te maken heeft.

IMG_3834.jpg

IMG_3800.JPG

IMG_3801.jpg

IMG_3802.jpg

IMG_3820.jpg

Mijn stijl is anders dan de meeste reportages die op De Wemelaer geplaatst worden.. Ik hoop dat het toch inspirerend werkt en het jullie misschien op ideetjes kan brengen, waardoor je huis nog meer een thuis wordt!

IMG_6832.jpg

Groetjes Karin.

Je vindt Karin op Pinterest en Instagram.

15 reacties

 1. Inge Bergsma schreef:

  Ohhhh, ben er stil van … Wat mooi!! He-le-maal mijn smaak!!!GEWELDIG!! Wat een sfeee.. En heerlijk licht!!

 2. Eva-Mary schreef:

  Ja Kaar :-) het ziet er weer helemaal TOP!! uit bij je xx

 3. Riet Stam schreef:

  Wat een verademing, na al die grauwe grijze interieurs
  Dit ziet er fris uit,
  Ik hoop dat er meer van deze Interieurs te zien zijn.bij de Wemelaar !!!

  • De Wemelaer schreef:

   De trend wordt lichter en er komt meer kleur in landelijke interieurs vanaf 2017, dus dat komt vast goed Riet :-) Bedankt voor je reactie! Groetjes Benita

 4. Dirkje Ruiter schreef:

  Ha …inderdaad een mooie style…net weer ff wat anders als wat je vaak ziet…dit heeft inderdaad wat warm..een thuis. ..dat vind ik ook altijd erg belangrijk. ..thuis moet een thuis wezen…waar je je heerlijk in kunt verkneuteren!!!

 5. Demeulemeester Katrien schreef:

  Bij mij is het ook landelijk maar niet zo grijs, zou ook eens mee moeten doen aan de Wemelaar. :-D

 6. Sandra schreef:

  Heel gezellig en sfeervol, en heerlijk licht. Weer eens wat anders dan een sober en stoer interieur , dus ga zo door zou ik zeggen !

 7. mineke schreef:

  Karin je hebt een gezellige,sfeervolle huis.
  Groetjes Mineke

 8. Wietske schreef:

  Heel gezellig ingericht huis Karin!

 9. Karin schreef:

  Dank jullie wel voor de enthousiaste reacties!!!!!! :)

 10. Serdina. schreef:

  Dit is inderdaad iets heel anders :-)
  Mooi gedaan hoor.. zo helemaal je eigen stijl.. kan ik erg waarderen!

  Groetjes Serdina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.