Photodiary: de week van Jessica

Wat een eer om ons huis op De Wemelaer te mogen laten zien!

Mijn naam is Jessica, ik ben 29 jaar, getrouwd met Jordi en we verwachtten in februari 2017 ons eerste kindje. We wonen in het Zeeuwse dorpje Waterlandkerkje, ik werk 4 dagen per week als bloemist maar ben ook erg graag bezig met het opknappen van meubels en het stylen en fotograferen van mijn interieur.

Zondag
We zijn vroeg op gestaan om naar een rommelmarkt in België te gaan waar ik twee hele leuke kandelaren, een kruik en nog wat leuk decoratiemateriaal heb gekocht.

foto 1 kandelaars.jpg

‘s Middags hebben we een babyborrel gehad, waarna we na een gezellige middag weer terug huiswaarts keren. ‘s Avonds lekker met de kaarsen aan en met een kop thee in de hand naar Heel Holland bakt kijken.

foto 2 keuken.jpg

foto 3.JPG

Maandag
De dag begint met wat schoonmaak klusjes voordat ik naar m’n werk vertrek.

Na het avondeten verf ik de kruik die ik de vorige dag op de rommelmarkt heb gekocht en bewerk hem nog een beetje totdat hij naar mijn zin is. Ik sluit de avond af met een tijdschrift in onze heerlijke oorfauteuil.

foto 4 kruik.jpg

foto 5.jpg

foto 6.jpg

Dinsdag
Onze gezamenlijke vrije dag. Eerst gaan we langs de tandarts en daarna doen we boodschappen voor de hele week. ‘s Middags gaan we kijken of we nog iets leuks kunnen vinden bij de kringloop (in Eeklo (B) maar helaas; deze keer niets.

Omdat het heerlijk warm weer is gaan we nog even uitwaaien op het strand.

foto 7 strand.jpg

foto 8.jpg

Woensdag
Tijdens mijn ontbijt even op Instagram kijken en daarna richting mijn moeder en naar de markt. ’s Middags maak ik een stoere toef en een paar mosbollen. Ik geef ze gelijk een leuk plekje in huis.

foto 9 toef.jpg

foto 10 mosbollen.jpg

Donderdag
Een werkdag, maar voordat ik naar mijn werk vertrek maak ik eerst nog een pan met verse pastasaus.

’s Avonds krijgen we visite van m’n tante en kunnen we heerlijk buiten zitten.. Ik laat haar onze babykamer zien, die we vorige week geschilderd en ingericht hebben.  Ik wil er nog een muurschildering maken en dan is hij echt naar mijn zin.

foto 11 babykamer.jpg

foto 12 babykamer.jpg

Vrijdag
Vrijdagavond regent het, dus maken we het binnen gezellig met de kaarsen aan en kruipen we lekker op de bank.

foto 13 kaarslicht.jpg

foto 14 zithoek.JPG

foto 15.jpg

Zaterdag
Fijn om ’s ochtends de tuindeuren open te zetten en te genieten van het gefluit van de vogels en de rust… Nog een dagje werken en dan is de week weer om.

foto 16 tuindeuren.jpg

Om af te sluiten nog een foto van de kachel uit Frankrijk, die ik kreeg van een vriendin die daar woont. En ook nog een foto van onze slaapkamer.

foto 17.jpg

foto 18 slaapkamer.jpg

Dit was alweer mijn photodairy. Ik vond het ontzettend leuk om te doen!

Groetjes Jessica.

8 reacties

 1. Geesje schreef:

  Super leuk om bij je binnen te mogen kijken. Ik heb genoten.

 2. mineke schreef:

  leuk om bij jou binnen kijken.
  Ik volg je al op instagram.

  Groetjes Mineke

 3. Serdina. schreef:

  Jullie hebben een prachtig en een sfeevol huis met hele mooie spulletjes!
  Heb genoten van deze photodiary :-)

  Groetjes Serdina.

 4. Geesje schreef:

  @ Benita, post van de Wemelaer daar geniet ik altijd van.

 5. Ans van Rooij schreef:

  Wat een prachtig huis heb je en zo mooi ingericht met heeeeel mooie spulletjes,vind je nieuwe kandelaren prachtig,maar eigenlijk eentje te veel,als je mijn adres wilt,laat maar horen.

 6. Annelies schreef:

  Wat een mooie sfeervolle inrichting!

  Groetjes Annelies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.