Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
landelijke keuken

Binnenkijken bij Eline en Gèrald

Wat leuk om op De Wemelaer allerlei ideeën voorbij te zien komen van prachtige woningen! Ik zal me even voorstellen: ik ben Eline Janssen, 23 jaar oud en woon in Stavenisse. Sinds 4 maanden ben ik getrouwd met Gèrald. Ruim 2 jaar geleden hebben wij

Wat leuk om op De Wemelaer allerlei ideeën voorbij te zien komen van prachtige woningen! Ik zal me even voorstellen: ik ben Eline Janssen, 23 jaar oud en woon in Stavenisse. Sinds 4 maanden ben ik getrouwd met Gèrald. Ruim 2 jaar geleden hebben wij onze woning gekocht; een oud en vies pand. Twee jaar lang hebben wij elke avond en zaterdag geklust om dit resultaat te krijgen. We hebben er een groot stuk bij aangebouwd. En we zijn trots op het resultaat! Ik vond het heerlijk om overal op internet te neuzen naar leuke ideeën voor de inrichting van ons huis, het rondsnuffelen op rommelmarkten en oude meubeltjes op te knappen en te verven. We houden allebei erg van een landelijke stijl, dit zie je ook overal in ons huis terugkomen. We zijn erg tevreden met ons prachtige huis..

Groetjes Eline.

1.1.JPG

image1.JPG

13.2.JPG

11.JPG

16.JPG

12.JPG

17.jpg

13.1.JPG

14.jpg

19.JPG

image2.jpg

image3.JPG

image4.JPG

23.1.jpg

7.jpg

22.JPG

15.JPG

18.JPG

3.1.jpg

9.JPG

10.JPG

2.3.JPG

20.JPG

21.jpg

2.2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.jpg

11.1.jpg

1.JPG

26.JPG

28.jpg

29.JPG

27.jpg

24.JPG

25.jpg

4 thoughts on “Binnenkijken bij Eline en Gèrald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.