Photodiary: de week van Annick

Nog maar een paar dagen op Instagram toen ik al de vraag kreeg van Benita of ik wou meedoen aan de Photodiaries. Oei, daar moest ik toch even over nadenken :) maar ben dan toch enthousiast begonnen aan mijn week! Ik zal mij even voorstellen: ik ben Annick, getrouwd met een fantastische man en we hebben 2 jongens van 20 en 21 jaar.

Mijn verhaal begint ongeveer 1,5 jaar terug, we waren op zoek naar een huis en dit is het geworden. Het wijdse zicht heeft ons doen beslissen..

image2.JPG

Het renoveren is nog steeds bezig, het gaat niet vanzelf! Zoals bij velen is er altijd meer werk aan dan dat je had gedacht… Het hele huis is gestript: de vloeren, plafonds, alles werd eruit en afgebroken. Tot nu toe zijn we tevreden met het resultaat maar ik denk dat het nog een jaar of 2 zal duren vooraleer alles zal zijn zoals we willen.

Hier begint mijn week:

Zaterdagavond, we gaan naar een boekvoorstelling over sporters waar ook mijn man in vermeld staat. Na de voorstelling genieten we thuis nog van een goed glas en praten we gezellig nog wat na.

image3.jpg

Zondag
Vandaag is onze vaste loopdag. We lopen vandaag zo een 10 km, heerlijk in het bos en langs het water. Genieten hoor!

In de namiddag gaan we nog even naar onze familie.

image19.JPG

image2.JPG

image5-001.JPG

image4.jpg

Maandag
Er staat niks speciaals op het programma, ik sorteer wat foto’s voor in ons ‘voor en na renovatieboek’ :) en ruim een beetje op enz.

image6.jpg

image1-001.jpg

image22.JPG

Dinsdag
Vandaag poets ik boven. Er is vandaag iemand aan het werk om onze toekomstige tuinkamer af te werken, he he, allemaal veel werk hè! Ik zet er een foto bij maar het is nog niet wat het moet worden hoor. Voorlopig gaan de tuinmeubelen erin.

image9.jpg

image16.JPG

image1.JPG

image23.JPG

Woensdag alweer vandaag. Vandaag gaan mijn man en ik een dagje naar zee,even uitwaaien en een goed wandelingetje doen, heerlijk!!

image20.jpg

image5.JPG

‘s Avonds werken we nog wat aan de buitenverlichting, dat is ook af!

image11.JPG

image17.JPG

Donderdag
Ik begin de dag met een lekker koffietje en maak me klaar om naar mijn favoriete winkel te gaan. Ze zijn er de kerst al aan het uitstallen. Ik koop 2 kandelaars, een beeldje en een kader voor in de keuken, leuk. Als ik thuiskom maak ik plaats voor mijn nieuwe aanwinsten :), daarna gezellig met z’n allen op de zetel.

image5.JPG

image14.JPG

image13.JPG

image25.JPG

image4.JPG

Het is alweer vrijdag. Er is hier veel werk te doen en daar ga ik dan eens direct aan beginnen.

image3.JPG

image21.JPG

image1.JPG

Zo, jullie hebben deze week eens bij ons binnen kunnen kijken. We hebben nog veel werk voor de boeg maar ik hoop toch dat jullie een beetje hebben kunnen genieten van ons huisje!

Veel liefs,
Annick

16 reacties

 1. Marion schreef:

  Wat een heerlijke plek om te wonen .. ziet er allemaal al prachtig uit !!

 2. mineke schreef:

  Leuke foto’s en mooi verhaal.
  Ik volg je op instagram.

  Groetjes Mineke

  ik

 3. Danielle schreef:

  Gezellig sfeervol huis,leuk om te lezen

 4. Wietske schreef:

  Wat een heerlijke plek om te wonen en het ziet er nu al heel goed uit, gezellig en sfeervol!

 5. Serdina schreef:

  Heel mooi :-) gezellig en sfeervol !!
  Leuk om je week te lezen.. ik volg je al op Instagram met plezier !!

  Groetjes Serdina.

 6. Geesje schreef:

  Nou en of dat ik heb genoten Annick. Echt super mooi!

 7. Annelies schreef:

  Heel mooi en smaakvol ingericht! De kleuren en het gebruik van hout.
  Mag ik je volgen op insta?
  Groetjes Annelies

 8. Victorine schreef:

  Wat een mooie en gezellige plek hebben jullie ervan gemaakt! Fijn om even te mogen binnenkijken en nog fijner om je verder op instagram te kunnen volgen :) Liefs, Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.