Photodiary: de week van Marieke

Wat leuk om mee te mogen doen aan de Photodiaries op De Wemelaer, Benita!

Hallo allemaal, ik ben Marieke (41 jaar) en woon samen met mijn man en 3 kinderen in een klein plaatsje in Noord-Holland. We hebben een hond, poes en kippen. Bezig zijn met interieur is altijd een passie geweest. Vanuit die passie heb ik besloten om de opleiding interieurstylist te gaan volgen, waar ik afgelopen juli mee gestart ben. Ik ga jullie een weekje uit mijn leven laten zien.

IMG_2189.jpg

Zondag ben ik klaar voor de schilderklus. Ik heb zoveel mooie foto’s voorbij zien komen van kalkverf dat ik het nu zelf wil uitproberen. Vandaag zet ik een wand van onze slaapkamer 2x in de verf. Het liefst meteen alle wanden, maar manlief moet even aan het idee wennen dat de muren nu donker worden. ‘s Middags hebben we heerlijk met de hond in de duinen en over het strand gewandeld.

hal 1.jpg

IMG_2193.jpg

IMG_2051.jpg

‘s Maandags begin ik de week met een uurtje bootcamp. Daarna koffie, douchen, wat klusjes in huis en ‘s middags aan de studie. Tussendoor een ronde met de hond en als de kinderen uit school komen, gezellig samen wat drinken.

keuken 1.JPG

keuken 2.jpg

keuken 3.jpg

keuken 4.jpg

OI000094.jpg

Op dinsdag werk ik en doe op de terugweg de boodschappen. Ik ga nog even langs de kringloop waar ik 2 mooie lijsten scoor die ik wil gaan schilderen. Een ervan zet ik thuis meteen in de verf en ik zet in de woonkamer een bankje terug die ik kaal geschuurd heb en behandeld om het een oude look te geven.

doorkijk.JPG

woonkamer 1.jpg

woonkamer 2.jpg

detail 2.jpg

Woensdagochtend werk ik en ‘s middags ga ik gezellig met mijn dochter op pad die een vrije middag heeft.

woonkamer 3.jpg

woonkamer 4.JPG

IMG_2132.jpg

Donderdag ben ik vrij en loop een lang stuk met de hond. Daarna ga ik met een vriendin naar een tuincentrum waar ik bollen en mos koop. Ook wat lichtjes om leuk mee te decoreren. Meteen aan de slag thuis. Ook de lijst voor de tweede keer in de verf gezet, dan is die ook klaar. ‘s Avonds een les bootcamp en ook deze dag is alweer om.

detail 3.JPG

detail 4.jpg

Vrijdag eerst werken en daarna alle spullen klaar zoeken voor morgen, want dan mag ik een ruimte stylen voor een 25-jarig huwelijksfeest. ‘s Avonds heerlijk de haard en kaarsjes aan en genieten.

keuken 6.jpg

Zaterdag eerst een wedstrijd voetbal kijken bij mijn dochter en daarna ga ik naar de feestlocatie om deze te versieren. Alleen de ruimte is al geweldig!

feest 1.jpg

feest 2.jpg

Daarna nog even naar de voetbalwedstrijd van mijn oudste kijken. Ook  de lijst opgehangen in de slaapkamer met een krans erin.

slaapkamer.jpg

badkamer.JPG

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje bij mij thuis te nemen!

Groetjes Marieke.

6 reacties

 1. Jopie schreef:

  Heel mooi, sfeervol.

 2. Sandra schreef:

  Mooi bij je, Marieke! En wat leuk dat he een opleiding styliste doet.
  Groetjes, Sandra

 3. Danielle schreef:

  Mooi en sfeervol huis,leuk weer om de binnenkijker te lezen.

 4. Annelies schreef:

  Gezellig en sfeervol, prachtige keuken! Heel veel succes met je opleiding.

  Groetjes Annelies

 5. Geesje schreef:

  Prachtig Marieke! Echt heel mooi….:)

 6. Serdina schreef:

  Leuke binnenkijker :-) veel succes met je opleiding!

  Groetjes Serdina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.