Benita had mij een aantal maanden geleden al een keer benaderd, maar door de huwelijksreis etc. is het er nu pas van gekomen! Dankjewel Benita dat je mijn interieur bezienswaardig vindt, hihi.

Ik zal mij even kort introduceren. Ik ben Adeliene Witvliet (moet nog erg wennen aan deze achternaam ;) ), 10 juni 2016 getrouwd met Hein. Ben werkzaam als verpleegkundige. We hadden er al heel wat klusmaanden opzitten voordat we onze 2 – onder 1 kap woning konden betrekken. Om precies te zijn 11 maanden. Het was een gedateerd huis, dus we hebben wel alles van boven naar beneden aangepakt. Uiteindelijk stonden alleen de buitenmuren er nog. Vooral Hein heeft heel veel gedaan. Gelukkig is hij handig zodat we bijna alles (met uiteraard hulp van familie en vrienden) zelf hebben kunnen doen. Er zijn nog genoeg projecten die gedaan moeten worden; zoals de achtertuin, gedeelte voortuin, badkamermeubel etc. Maar het grootste werk is wel gedaan. Ik zou zeggen; geniet mee van ons huis en ik zie jullie vast op Instagram met jullie mooie inspiratiefoto’s.

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Voor in het toilet hebben we gekozen voor Beton Ciré. Ideaal voor het schoonhouden :) Hein heeft het samen met onze zwager aangebracht.

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Alle muren in het huis hebben de verf van Painting The Past gekregen. De woonkamer is lichter uitgevallen dan ik had verwacht. Het liefst geef ik die nu een andere kleur, maar het mag nog niet van Hein hihi. Wie weet over een paar maanden ;P

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

De kast die jullie op deze foto zien is van een 95 jarige vrouw geweest, waar mijn moeder meer dan 20 jaar 1 dag per week kwam. De kast heb ik gekregen, het is een echte antieke kussenkast. Lang getwijfeld of ik deze moest opschuren en behandelen etc. Uiteindelijk gekozen om hem te verven met kalkverf van Carte Calori in de kleur Piombo.

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

We wilden graag een keuken die je niet zoveel ziet. Het is een houtlook keuken geworden, waar ik elke dag met plezier kook (een van m’n andere grote hobby’s naast het bezig zijn met interieur).

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet
Als ik laat klaar ben met werken begint Hein alvast met het eten ;)

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

In de badkamer hebben we ook Beton Ciré aangebracht. Onder de betonnen wasbak komt nog een meubel van oude wagondelen. Leuk project voor in de winter.

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Adeliene Witvliet

Ik wens iedereen hele fijne dagen met iedereen die je lief is!

Adeliene Witvliet

Liefs Adeliene.

Je vindt Adeliene ook op Instagram.