Binnenkijken bij Annemarie

Welkom in Gelderland! Hier woon ik samen met mijn vriend en onze 2 zonen: Bart-Jan & Willem.

IMG_0272.jpg

Kom binnen!

IMG_0209.jpg

Wij hebben deze woning 15 jaar geleden gebouwd. Destijds was alles in de Engelse / klassieke stijl ingericht. Een aantal jaren geleden kreeg ik het sober landelijke virus te pakken! :)  Tijd voor rust in de tent! We hebben een aantal dingen nieuw gekocht, maar dan kom je erachter dat alle spullen niet meer zo lekker matchen. Ooooh, wat vond ik het spannend om onze kersenhouten dressoir te verven!

IMG_0227.JPG

IMG_0142.jpg

IMG_0229.JPG

Hier is de verslaving mee begonnen! Even later ontdekte ik de verf van Annie Sloan. Wat een fantastisch spul is dat! Niet schuren (wel even ontvetten) en aan de slag! Heel langzaam aan kreeg alles een likje verf. Mijn vriend zegt wel eens: ‘Goh, heb je nog een stukje gevonden wat je kon verven?!’

IMG_0239.jpg

De gekte is echt helemaal doorgeslagen hoor! Als ik ergens op visite ben, zit ik ondertussen in mijn hoofd dat hele huis opnieuw in te richten en in mijn gedachten heb ik de kwast al vast. Niet goed wijs hè?

IMG_0243.JPG

IMG_0161.JPG

Afgelopen zomer hebben we onze slaapkamer onder handen genomen. Op Marktplaats vond ik deze grote, demontabele linnenkast. Jeetje, wat zag hij eruit … maar dat is helemaal goed gekomen! De kroonluchter vond mijn vriend voor een prikkie bij de kringloop! Joehoee!

IMG_0265.JPG

IMG_0261.jpg

Vorige week kocht ik op Marktplaats een paar louvre luikjes. Best spannend toen de postbode voor de deur stond. Ik maakte de verpakking open en daar zat me toch een stofnest in, brrrrr. Gauw verder buiten opengemaakt en direct daar met hele hete sop schoongemaakt. Daarna lekker voor de verwarming in de hoop dat ze nog een beetje krom gaan trekken en er wat barsten in het hout komen. Benieuwd hoe dit afloopt?? Wees vrij om een kijkje te nemen op mijn Instagram account: Annemarieschennink.

Wordt vervolgd!

IMG_0246.JPG

IMG_0196.jpg

IMG_0197.jpg

Benita, ontzettend bedankt!

Ik wens jullie hele sfeervolle dagen.

Liefs, Annemarie.

IMG_0231.JPG

 

6 reacties

 1. Wiekie schreef:

  Wat een pracht sfeer, helemaal mijn ding

 2. Annelies schreef:

  Mooi, sfeervol ingericht! Jij ook fijne dagen.

  Groetjes Annelies.

 3. Serdina schreef:

  Mooie binnekijker en heel leuk geschreven ook :-)
  Ga zeker even op jouw instagram kijken hoor ;-)

  Groetjes Serdina.

 4. Yvonne Scholte-Aalbes schreef:

  Prachtig ingericht!
  ik hou ervan.

 5. Geesje schreef:

  Mooi allemaal Annemarie.

 6. Mirjam schreef:

  Heerlijk om even bij je binnen te mogen kijken. Prachtig huis. Lekker sfeertje.
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.