Binnenkijken bij Carmen

Wat ontzettend leuk dat Benita mij via Instagram benaderde om mee te doen aan de binnenkijker. Zelf vind ik het altijd erg leuk om bij andere mensen binnen te spieken en inspiratie op te doen voor ons eigen interieur.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Carmen en ik woon met mijn man en dochtertje van 3 jaar in een klein dorpje nabij Hilversum. We hebben jaren met veel plezier in het centrum van Amsterdam gewoond. Toen ons dochtertje werd geboren wilden we lekker cliché, rustiger wonen buiten de stad.

Ons oog viel op een prachtig stuk grond aan het water met daarop nog een oud huisje. We besloten dit te slopen en een heel nieuw huis te gaan bouwen. We hebben samen met een architect ons huis ontworpen en alle ruimtes helemaal naar wens in kunnen vullen. Dit is ontzettend leuk om te doen maar ook best lastig. Er komt veel op je af en elke dag moeten er weer belangrijke keuzes gemaakt worden. Je kunt het tenslotte maar één keer doen!

We zijn superblij met het eindresultaat en geven jullie graag een inkijkje in ons thuis. Wanneer je het leuk vindt om meer te zien van ons huis, neem dan een kijkje op mijn instagram account livingwithlove_interieur.

Groetjes,

Carmen.

IMG_2202.JPG

IMG_1794.jpg

IMG_2619.JPG

IMG_1941.jpg

IMG_2620.JPG

IMG_2752.jpg

IMG_2743.jpg

IMG_2769.jpg

IMG_2618.JPG

IMG_2733.jpg

IMG_1910.JPG

IMG_2742.jpg

IMG_2763.JPG

IMG_2444.JPG

IMG_2737.jpg

IMG_2668.JPG

IMG_2764.JPG

IMG_2683.jpg

IMG_2691.JPG

IMG_1945.jpg

IMG_2710.jpg

IMG_2755.jpg

IMG_2617.JPG

IMG_2761.JPG

IMG_2515.JPG

IMG_2312.JPG

IMG_2200.JPG

 


Shoppen in de stijl van Carmen:

Origin behang XXL patchwork leer bruin
Velvet poef grijs
Bijzettafel hout met staal
Ingelijste veren
Gebreide poef grijs

20 reacties

 1. Geesje schreef:

  Ik ben sprakeloos Carmen.

 2. Diane schreef:

  Prachtig!!

 3. Mirjam schreef:

  Wat een prachtig huis hebben jullie weten te realiseren.
  Fijn dat we even mochten binnenkijken.
  Liefs,
  Mirjam

 4. Debby Rijvers schreef:

  Wauw, complimenten!

 5. Aart Vogel schreef:

  hoi Zou ik mogen vragen wie de binnenhuisarchitect is geweest?

  Hopelijk wil je dit delen.
  Bij voorbaat dank

  Mvg

  Aart

 6. Roos schreef:

  Gaaf behang op je schouw/haard! welk behang is dit? prachtig, sfeervol huis!

 7. Tessa schreef:

  Hoi Carmen,
  Wat een droomhuis hebben jullie! Prachtig.
  Ik ben bezig met een nieuwe keuken. Kun je me de kleurnaam geven van het antracieten blad dat je hebt zo te zien? Prachtig. Is je keuken nu donkerbruin of zwart? Ik heb een donkerbruine keuken uitgezocht. Heb jij het aanrechtblad 6 cm dik? En de greeplijsten achter de greep zijn die van hout of zwart rvs. Prachtig. Graag hoor ik van je

 8. Tessa schreef:

  Hoi Carmen,
  Hebben jullie een granieten blad rondom het bad? En is dat hetzelfde als jullie aanrechtblad? Ik vind het prachtig allemaal.

 9. Houda schreef:

  Hoi Carmen, fantastisch dat wij mee mogen kijken in jullie prachtige woning! Ook ik ben sprakeloos. Wat n prachtige kleurencombinatie ook. Welke kleur verf heb je in de entre gebruikt? En wat n mooie wandverlichting, mag ik vragen waar je die hebt gekocht?

  Groetjes van Houda

 10. Marlotte schreef:

  Hallo,

  Waarvan is de muur van de openhaard bedekt?
  Waar zou ik dit kunnen kopen?

  Groetjes

 11. De Wemelaer schreef:

  Hoi Marlottte, de schouw is bekleed met Alphenberg leer. Succes! Groetjes Benita

 12. Ber schreef:

  Prachtig
  Ik vind de haard zo mooi, mag ik vragen of dit stuc is of behang?

 13. Judith wolters schreef:

  Hoi carmen wat geweldig !!! Wij zijn bezig met een nieuw te bouwen huis en ben nu op dit moment nog heel druk met “waar doen we de schouw” zo lastig allemaal. Maar even een vraag welke kleur heb je op de muren dat is precies wat ik zoek. Groetjes judith

 14. Maayke schreef:

  Mag ik vragen van welk materiaal de keuken en kast in de woonkamer is? En waar je dit heb laten ontwerpen en maken?

  Ik ben op zoek naar hetzelfde materiaal voor mijn kast in de woonkamer

 15. Fimmie schreef:

  prachtig interieur, mag ik vragen waar jij de tv hebt geplaatst, deze zie ik niet op de foto’s of zit deze in de kastenwand?

 16. Mirjam Verseput schreef:

  Wat een onwijs mooi huis!
  De zwarte vierkante lampen die in de hal hangen waar komen die vandaan?
  Ze zijn echt fantastisch.
  Groetjes mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.