Binnenkijken bij Miranda en Alex

Totaal verrast was ik, dat ik de vraag van Benita kreeg of ik mee wilde doen aan de Photodiaries op De Wemelaer. Nou is mijn week niet zo interessant omdat ik gezondheidsproblemen heb en veel thuis zit. Maar meedoen aan de binnenkijker vind ik helemaal leuk.

Ik ben Miranda de Lizer, 46 jaar en bijna 26 jaar getrouwd met Alex. We hebben 2 kinderen die de deur al uit zijn, Stephen van 25 en Estee van 24. Alex is al 20 jaar eigenaar van Redwood leg- en vloerservice. Ik heb dus in mijn hele huis de mooiste parketvloer, waar ik heel blij mee ben.

We wonen sinds 2004 in een 2 onder 1 kapper in Hengelo. We hebben alles met veel zorg en plezier uitgezocht en ik ben nog elke dag blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Toch kriebelt het altijd om het nog een keer te doen.

Image-004.jpg

 Image-1.jpg

Image-001.jpg

Image-006.jpg

Image-3.jpg

Image-005.jpg

Image-4.jpg

Image.jpg

Image-002.jpg

Image-2.jpg

Image-003.jpg

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn foto’s, ik vond het best eng om te doen. Ik kijk zelf ook altijd uit naar de volgende binnenkijker.

 Lieve groetjes, Miranda.

Je vindt Miranda ook op Instagram. 

3 reacties

 1. Regine Smeets schreef:

  Je hebt een prachtig huis Miranda. En nog eens heel gezellig ook. Je hebt altijd lekkere dingen klaar staan. Ook niet geheel onbelangrijk.

 2. Riet Stam schreef:

  Wat een mooi en gezellig huis, helemaal mijn
  Smaak.
  Weer eens wat anders als al die Donker grijze
  Interieurs. Daar word je zo somber van !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.