Binnenkijken bij Wendy en Richard

Welkom in huize Cremers.

Wat was ik verrast toen Benita me vroeg of ik mee wilde doen aan de binnenkijker. Mijn antwoord was meteen ja. Een groter compliment voor je interieur is er volgens mij niet.

Mijn naam is Wendy Cremers, 35 jaar oud, getrouwd met Richard en samen hebben we twee zoontjes: Jarno (8 jaar) en Remo (5 jaar). We wonen in een huis uit de jaren ’70, in een klein dorpje in de buurt van Maastricht. Interieur is mijn grootste hobby. Ik ben er dagelijks wel mee bezig. Via Facebook, Instagram en natuurlijk Pinterest, maar ook snuffelen in de bekende woonbladen en gezellig op bezoek bij leuke woonwinkels. Ik deel mijn liefde voor de landelijke woonstijl met mijn moeder, zus en beste vriendin. Verder kook en bak ik graag. Ik hou van stoer en strak landelijk, maar ook sober, rustiek en knusse gezelligheid vind je terug in ons interieur.

We kochten ons huis in 2006, ons eerste koophuis. Het was een ruim huis met een ruime tuin, maar qua interieur totaal niet mijn ding. Langzaamaan hebben we veel veranderd aan het huis.

Vanaf de koop van het huis droomde ik van een aanbouw met daarin een woonkeuken. Zeker een jaar of 5 ben ik bezig geweest met de voorbereidingen, niets wilde ik aan het toeval overlaten. De keuken heb ik zelf ontworpen. In het voorjaar van 2015 ging de schop voor de aanbouw in de grond. Zoals gezegd kwam in de aanbouw de keuken, dus werd de oude keuken gesloopt en de ruimte bij de woonkamer getrokken. Alle leidingen en elektra werden vernieuwd, alle muren strak gestuct en nieuwe vloeren gelegd met in de aanbouw vloerverwarming. Nadat ook de keuken was geplaatst kon ik me eindelijk gaan uitleven op het inrichten. Richard heeft de muren geverfd met krijtverf van Painting the Past. In de nis waar ooit de keuken zat, hebben we een kast laten maken. De deuren daarvan hebben we ook voorzien van een laagje krijtverf. Dit is nu de jongens hun domein. De kast fungeert als opbergruimte voor al het speelgoed en spelletjes, maar ook hebben we er een televisie en de spelcomputer staan. Uit mijn Riviera Maison fase stammen de oorfauteuiltjes met hun naam erop. Die hebben we gekregen toen de jongens geboren zijn. We hebben nieuwe fauteuiltjes besteld, zodat ook wij daar kunnen gaan zitten.

Nu de woonkamer en keuken op een paar kleine dingen af zijn, kriebelt het om de stijl door de rest van het huis door te trekken. Ons volgende project zijn de hal met wc en de slaapkamers van de jongens.

Onze eigen slaapkamer heeft een paar jaar geleden nog een facelift gekregen, maar ik ken mezelf. Als we straks toch boven bezig zijn, dan nemen we die gewoon meteen weer mee!

Liefs Wendy.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

Je vindt Wendy ook op Instagram. 

10 reacties

 1. Geesje schreef:

  Super mooie binnenkijker Wendy :)

 2. Serdina schreef:

  Een hele mooie binnenkijker :-)
  Erg gezellig en sfeevol !!

  Groetjes Serdina.

 3. Ans van Rooij schreef:

  Prachtig huis met niet te veel decoratie,echt mooi!!!Heb wel een vraagje,je hebt de deuren van de kast met krijtverf gedaan,kun je ze dan nog afnemen?

  • Wendy schreef:

   Hallo Ans,
   Eigenlijk wilden wij de deuren van de kast nog afwerken met de sealer, maar een medewerkster van Painting the past vertelde dat er dan een soort plastic laagje overheen komt. Daarom hebben er dat nog niet gedaan. Vingervlekjes kun je er gewoon afwassen. Groetjes Wendy

 4. Mirjam schreef:

  Prachtig huis Wendy, dankjewel dat we even bij je mochten binnenkijken.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

 5. Wendy schreef:

  Allemaal bedankt voor jullie lieve reacties!

  Groet Wendy

 6. Marloes van woerden schreef:

  Ik vind de groene kleur van de kastenwand zo gaaf. Al heel lang op zoek naar een soort gelijke kleur, weet u toevallig de naam van het verf en de kleur? U zou me er erg mee helpen

  • De Wemelaer schreef:

   Hoi Marloes, ik durf het niet te zeggen. Misschien kun je Wendy even via haar Instagram account (@thuisbijwendoosje) benaderen? Groet, Benita

 7. Anouk schreef:

  Hoi Wendy, wat een prachtig huis! Ik vroeg me af waar je de salontafel gekocht hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.