Binnenkijken bij Annemiek

Hallo allemaal, ik ben Annemiek en ben 51 jaar oud. Ik ben getrouwd met Wibo en we hebben twee dochters: Vivian en Marleen, zij zijn 23 en 21 jaar oud. Ook hebben we een Mechelse Herder van 1,5 jaar: Vito.

Wij wonen in een vrijstaand huis in een dorpje op de Veluwe dichtbij de bossen. Hier wandel of fiets ik dagelijks met mijn trouwe viervoeter.

Vanaf mijn 16e jaar heb ik in de kapperswereld gewerkt, dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Anderhalf jaar geleden heb ik samen met mijn schoonzoon de webshop www.vandezolder.nl overgenomen, daarmee ging een wens van mij in vervulling.

Mijn dagen zien er meestal wel zo’n beetje hetzelfde uit, vandaar dat ik niet mijn week van dag tot dag beschrijf. ’s Ochtends start ik mijn computer op en kijk ik alle bestellingen en e-mails na. Daarna pak ik een kop koffie en maak ik een lange wandeling met Vito.

Als ik terugkom, drink ik weer koffie en maak ik alle bestellingen klaar. Tussendoor doe ik ook nog wat huishoudelijke taken. Dan is het tijd om de bestellingen naar de post te brengen en doe ik ook meteen de boodschapjes. Meestal ga ik één keer per week naar de groothandel om inkopen te doen, iets wat ik ook erg graag doe.

Verder ben ik net als velen van jullie graag in ons huis bezig, hoewel ik niet wekelijks de boel verander. Als het goed is, laat ik het zo een tijd staan. Ik koop liever één mooi item dan tien kleine prulletjes.

Ik wil Benita bedanken dat ik hier aan mee mocht doen en wens jullie veel kijkplezier.

Welkom in ons huis, ik hoop jullie ermee te inspireren!

Groetjes, Annemiek.

Voordeur landelijk

Voordeur landelijk

Tuin landelijk

Woonkamer landelijk

Woonkamer landelijk

Woonkamer landelijk

Decoratie muur landelijk

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijke woondecoratie

Landelijke woonkamer

Landelijke haard woonkamer

Landelijke woondecoratie

Landelijke woondecoratie

Kantoor landelijk

Toilet landelijk

Toilet decoratie

Badkamer landelijk

Badkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Annemiek vd Zolder

Slaapkamer landelijk

Landelijke tuin

Decoratie tuintafel landelijk

Landelijke tuin

Bankje landelijke tuin

Decoratie tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Je vindt Annemiek ook op Instagram: Van De Zolder.

13 reacties

 1. Marina schreef:

  Weer een hele andere binnenkijker deze keer.. Eentje waar zwart wit de boventoon voeren… Mooie combi samen met het hout. En een prachtige tuin. TOP! Het blijft leuk om allerlei verschillende woonstijlen hierbij de Wemelaer te zien.

 2. Serdina schreef:

  Een prachtig en een sfeervol huis en tuin!!
  Heb er erg van genoten :-)

  Groetjes Serdina.

 3. Annelies schreef:

  Leuk en gezellig ingericht. Meteen even een kijkje op je insta en webshop genomen, leuke spullen. Ga ik vast nog eens neuzen!

  Groetjes Annelies.

  • De Wemelaer schreef:

   Bedankt voor je bezoek en je reactie Annelies! Groetjes Benita

   • Gerda Kamerman schreef:

    Graag wil ik weten op welke webshop ik kan kijken? Ben ook erg geïnteresseerd in wat er te koop is….. ben helemaal weg van de sfeer en stijlen van bij het binnenkijken!!!!
    Groetjes,
    Gerda

    • De Wemelaer schreef:

     Hoi Gerda, wat leuk dat je zoveel inspiratie op doet! Het adres van de webshop van Annemiek staat in de tekst boven de foto’s vermeldt. Succes! :) Groetjes Benita

 4. Inge Bergsma schreef:

  Wat weer een pracht foto,s . Het interieur en de tuin is een geheel!! Super-mooi!! Geniet elke keer weer.
  !!!! Heerlijk dat er mensen zijn waar je een kijkje mag nemen in waar men leeft!! Top-huis, top foto,s

  Gr. Inge Bergsma

 5. Geesje schreef:

  Mooie binnenkijker Annemiek. Mooi huis heb je en prachtig ingericht.
  Benita weet altijd weer iets moois op te speuren. Voor mij mag ze het nog heel lang volhouden. Geweldig….:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.