Hallo allemaal, ik ben Annemiek en ben 51 jaar oud. Ik ben getrouwd met Wibo en we hebben twee dochters: Vivian en Marleen, zij zijn 23 en 21 jaar oud. Ook hebben we een Mechelse Herder van 1,5 jaar: Vito.

Wij wonen in een vrijstaand huis in een dorpje op de Veluwe dichtbij de bossen. Hier wandel of fiets ik dagelijks met mijn trouwe viervoeter.

Vanaf mijn 16e jaar heb ik in de kapperswereld gewerkt, dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Anderhalf jaar geleden heb ik samen met mijn schoonzoon de webshop www.vandezolder.nl overgenomen, daarmee ging een wens van mij in vervulling.

Mijn dagen zien er meestal wel zo’n beetje hetzelfde uit, vandaar dat ik niet mijn week van dag tot dag beschrijf. ’s Ochtends start ik mijn computer op en kijk ik alle bestellingen en e-mails na. Daarna pak ik een kop koffie en maak ik een lange wandeling met Vito.

Als ik terugkom, drink ik weer koffie en maak ik alle bestellingen klaar. Tussendoor doe ik ook nog wat huishoudelijke taken. Dan is het tijd om de bestellingen naar de post te brengen en doe ik ook meteen de boodschapjes. Meestal ga ik één keer per week naar de groothandel om inkopen te doen, iets wat ik ook erg graag doe.

Verder ben ik net als velen van jullie graag in ons huis bezig, hoewel ik niet wekelijks de boel verander. Als het goed is, laat ik het zo een tijd staan. Ik koop liever één mooi item dan tien kleine prulletjes.

Ik wil Benita bedanken dat ik hier aan mee mocht doen en wens jullie veel kijkplezier.

Welkom in ons huis, ik hoop jullie ermee te inspireren!

Groetjes, Annemiek.

Voordeur landelijk

Voordeur landelijk

Tuin landelijk

Woonkamer landelijk

Woonkamer landelijk

Woonkamer landelijk

Decoratie muur landelijk

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijke woondecoratie

Landelijke woonkamer

Landelijke haard woonkamer

Landelijke woondecoratie

Landelijke woondecoratie

Kantoor landelijk

Toilet landelijk

Toilet decoratie

Badkamer landelijk

Badkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk

Annemiek vd Zolder

Slaapkamer landelijk

Landelijke tuin

Decoratie tuintafel landelijk

Landelijke tuin

Bankje landelijke tuin

Decoratie tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Je vindt Annemiek ook op Instagram: Van De Zolder.