Welkom in huize Hubbers!

Binnenkijken landelijke stijl
Binnenkijken landelijke stijl

Binnenkijken landelijke stijl

Landelijke woonkamer

Om te beginnen wil ik alle lezers van De Wemelaer een heel gelukkig en vooral gezond 2017 wensen, met veel wooninspiratie.

Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Hemmy Hubbers. Ik ben 55 jaar en getrouwd met mijn jeugdliefde Bart. Samen hebben we 2 volwassen dochters en hopen we in april ons eerste kleinkind te mogen verwelkomen. Ons huis staat in een klein dorp in Gelderland, het is gebouwd in 1983 en wij zijn de eerste bewoners. Het is het middelste huis in een rij van 3.

Ik ben graag bezig met alles op het gebied van interieur. Ik struin graag rommelmarkten en kringloopwinkels af en scoor regelmatig leuke dingen via Marktplaats.  Sinds een paar jaar ben ik helemaal om naar de landelijke, sobere stijl. Voorheen ging mijn voorkeur uit naar de Engelse stijl. Dit is vooral nog terug te zien aan de kleinste ruimte en douche van de woning.

Binnenkijken landelijke stijl

Binnenkijken landelijke stijl

Binnenkijken landelijke stijlDe trap is momenteel een lopend project, in januari komen er eiken overzet treden op. Voorheen lag er rode vloerbedekking in Engelse stijl, maar deze heb ik er zelf afgehaald.

Binnenkijken landelijke stijl

In het voorjaar van 2016 heb ik bij Carte Colori een cursus krijtverven gevolgd, dit werd gegeven door Monica, van het Moonhuis. Het volgen deze workshop is echt een aanrader! Met de opgedane ervaring ben ik thuis aan de slag gegaan. Als eerste in de logeerkamer.

Woonblog landelijke stijl

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Ook op onze eigen slaapkamer is de landelijke stijl goed terug te zien.

Binnenkijken landelijke stijl

De keuken is onze trots en gemaakt door een meubelmaker uit twee dorpen verderop (Hout & Goed). Onze keuken was de eerste binnenhuis keuken van zijn hand. Best wel spannend, maar achteraf een erg goede keuze geweest. Het is echt een plaatje!

Landelijke keuken

Binnenkijken landelijke stijl


Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keuken

Vooral in de woonkamer is de stoere, sobere stijl goed terug te zien. Ik vind het erg leuk om regelmatig te wisselen en te schuiven met mijn accessoires. Ook het opknappen van oude meubels is een hobby geworden. Zoals ook de Biedermeier kast in de woonkamer, deze komt van Marktplaats en heb ik zelf opgeknapt. Onze vloer heeft afgelopen zomer een facelift gehad. Hij was eerst donker van kleur, maar na flink schuren en zepen heeft hij voor ons het gewenste resultaat. Sinds 2007 heeft onze woning aan de achterzijde een uitbouw in erker vorm, met openslaande tuindeuren en glas in lood details.

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Landelijke woonkamer

Leuk dat jullie een kijkje wilden nemen in mijn huis. Rest mij nog Benita te bedanken voor de mogelijkheid mijn interieur met jullie te delen!

Lieve groet,

Hemmy.

Hemmy op Instagram.