Wat onwijs gaaf om dan eindelijk ons huis en interieur met jullie te mogen delen! Ik ben Mettine, 23 jaar en afgelopen 30 september getrouwd met de liefde van mijn leven. Samen wonen we in een prachtige landelijke omgeving, aan de rand van een klein dorp en kijken we uit op de Grebbeberg!

Begin september werd ik al benaderd door Benita. Helaas was ons huis nog niet wat het moest zijn en de maand erna hebben we genoten van een huwelijksreis! Het moest er nu toch echt van komen. Op de tuin na – die we in het voorjaar gaan aanpakken –  kunnen we wel zeggen dat ons stekkie is geworden waar we van droomden! En dat ook weer dankzij allerlei andere inspiratiefoto’s die hier voorbij kwamen.

Ik heb me heerlijk uit mogen leven in mijn eigen huis met mijn eigen camera. Want aangezien ik parttime fotograaf ben, was dit voor mij natuurlijk een extra leuk project om mee bezig te zijn!

Veel kijkplezier en ik kom jullie vast tegen op Instagram!

Landelijke hal


Hal landelijk

De entree
Ons huis heeft een groot en diep trappengat, daarom hebben we ervoor gekozen dit eruit te laten springen. Toen we het huis kochten, waren het open trappen met grove, industriële trapspijlen. Wij hebben ervoor gekozen smeedijzeren spijlen te laten plaatsen. Ook werden de trappen dichtgemaakt, waar nu zwarte loper overheen ligt.

Entree landelijk


Landelijke hal

Het kleinste kamertje van ons huis: het toilet. Ook deze ruimte hebben we naar ons zin gemaakt. Waar eerst het hele toilet betegeld was met witte tegels, hebben we nu het toilet laten schilderen met kalkverf van Carte Colori.

Toilet sober landelijk

Toilet sober landelijk

Toilet sober landelijk


Toilet sober landelijk

De woonkamer.

Landelijk interieur

Landelijk interieur

Het voorjaar in huis gehaald..


Woonkamer landelijk

Woonkamer landelijk


Woonkamer landelijke decoratie

Landelijk interieur

Landelijk interieur

De haard een tintje donkerder geschilderd, om deze er uit te laten springen.

Haard landelijk

De keuken.

Keuken landelijk met kleur


Landelijke woonkeuken


Landelijke keuken


De zelfgemaakte voorraadkast met oude Franse louvredeuren.

Woonkeuken landelijk


Landelijke decoratie keuken

De master bedroom.

Slaapkamer landelijk


Slaapkamer landelijk

Altijd handig, een dressoir voor opbergruimte. Samen met mijn man bewerkt en grijs geschilderd. Het doorbreekt de taupe tinten.

Slaapkamer landelijk

Slaapkamer landelijk


Slaapkamer landelijk
En de kledingkast van steigerhout die we hebben laten ontwerpen.

Kast van steigerhout

Je vindt Mettine ook op Instagram: Mettine Bunt.