Leuk dat Benita mij ook gevraagd heeft voor haar woonblog. Ik ben Mirjam, 53 jaar, 5 kinderen en 1 kleindochter. De jongste 2 wonen nog thuis. Wij wonen na 3 jaar nog steeds met veel plezier in dit huis. We zijn zelf nauw betrokken geweest bij het ontwerp en de bouw, wat een erg leuk proces was. We wisten welke stijl wilden: jaren 30, maar wel wat strakker en een lekker gezinshuis.  Gaan jullie mee een kijkje nemen?

Woning landelijke stijl
Glas in lood


Toilet decoratie

Landelijke keuken

Open haard keuken

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Landelijke woonkamer

Woonkamer landelijke stijl


Decoratie landelijke stijl


Woonkamer landelijk

Haard kalkverf

Landelijke tuindecoratie

Vanuit de huiskamer kunnen we zo de volière inkijken, dit is vooral erg leuk voor ons kleindochtertje.

Woning landelijke stijl

Woning landelijke stijl

Badkamer decoratie

We wilden ook een ruimte waar de jongens met hun vrienden een filmpje kunnen kijken, gamen of darten. Dat werd ‘boven de grond’ lastig, dus kwam er een kelder. Gelukkig kon ik daar ook m’n kastje kwijt, die ik al heb sinds ik intern in een zusterflatje zat.

Trap landelijk


Gameroom


Gameroom

Dartbord

Witte kast

Het kastje heb ik ooit wit laten verven, maar eigenlijk is het wel weer toe aan een schuurbeurt. Zo ook de zwarte kast in de garage waar ik erg aan gehecht ben, maar helaas is er even geen plekje voor in huis. Het doet nu dienst als voorraadkast voor het voer van de kanaries :)

Zwarte kast

Woning landelijke stijl

Landelijke tuin

Landelijke tuindecoratie

Je vindt Mirjam ook op Instagram: Mirjam Huliselan.