Binnenkijken bij Leonie

Hoi! Allereerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Leonie (24) en woon samen met mijn vriend in een rijtjeswoning in Winschoten. We wonen er bijna een jaar. We zijn allebei werkzaam in de zorg.

We hebben samen met elkaar wat moois van ons huis gemaakt waarbij mijn passie voor Rivièra Maison mocht niet ontbreken. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, heb ik langzamerhand beetje bij beetje mijn uitzet van Rivièra Maison bijelkaar gespaard. Ik kon niet wachten om dit allemaal in ons huisje te plaatsen. Veel kijk plezier ;)

Riviera Maison vensterbank

Riviera Maison

Riviera Maison

Zo knap ik af en toe als hobby graag meubeltjes of kastjes op. Mijn vriend schuurt alles en ik verf en decoreer!

Riviera Maison

Riviera Maison

Riviera Maison

Als ik thuis op de bank zit of thuiskom en dit uitzicht zie, dan kan ik het niet laten om even een foto te maken. Een prachtig mooi, vrij uitzicht. Verveelt nooit!

Zonsondergang

Nog altijd heel erg blij met onze vitrinekast, hier staan veel gespaarde spulletjes in. Als er bezoek komt, mag ik daar graag gebruik van maken.

Riviera Maison

Riviera Maison

Riviera Maison woonkamer

Riviera Maison vensterbank

Riviera Maison decoratie

Riviera Maison woonkamer

Riviera Maison woonkamer

Riviera Maison

Riviera Maison

Riviera Maison

Deze etagère heb ik gescoord via Marktplaats.. en deze etagère vergeet ik nooit weer. Ik zou en moest deze etagère hebben, ik had deze mevrouw volgens mij wel 10x gemaild, haha. Eén van mijn eerste aankopen, ik vond hem zo leuk!

Riviera Maison

Riviera Maison badkamer

Riviera Maison badkamer

Riviera Maison slaapkamer

Vaak hebben mensen gauw een oordeel over Rivièra Maison, ze zeggen vaak van: het is allemaal zo duur! Dat klopt, het is ook duur. Maar vergeet Marktplaats of de veilingsites niet. Zo heb ik deze spiegel gescoord via een veilingsite en ook nog voor een koopje. Ik moest er helaas wel voor naar Amersfoort rijden maar je moet er iets voor over hebben he ;)

Riviera Maison

BewarenBewaren

8 reacties

 1. Myriam Jacobs schreef:

  prachtig, heel tof gedaan

 2. Mirjam schreef:

  Wat hebben jullie zo een ontzettend gezellig en mooi ingericht huis. En vanuit je huis ook nog eens een prachtig uitzicht. Dankjewel dat we bij je binnen mochten kijken Leonie,
  Fijne zondag,
  Liefs, Mirjam

 3. Leonie schreef:

  Lief van jullie

 4. Anita schreef:

  Mooi zeg
  Wat voor kleur zit er op de muur als ik mag vragen?

 5. kitty bakkenes schreef:

  super leuke gedaan. ik ben zelf ook een fan van riviera maison, iedere keer wat opsparen.
  groet kitty

 6. Rebecca schreef:

  Ik zie clay brown muurverf van welk merk?

 7. Ans dieckman schreef:

  Goedemorgen
  Vraagje waar komt de kast vandaanprachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.