Mijn naam is Nanna de Nooij, ik ben 49 jaar en gezellig getrouwd met Hans. Samen hebben we 3 kids in de tienerleeftijd. Ik ben nu al enkele jaren zelfstandig bezig om andermans huis aan te kleden als interieurstylist, daarbij werk ik vaak parttime in de woningbranche.

We wonen in een erg gezellig dorp; Hooglanderveen, in een nieuw huis in de jaren 30 stijl. Verder hebben we 3 Jack Russels en een kat, een lekkere drukke bedoening. Daarom ben ik ook van het ‘in een huis daar moet geleefd worden’. Ik hou van een robuuste stijl, een beetje landelijk maar aangevuld met unieke items, die het lekker persoonlijk maken.

We houden erg van koken, gezellig met z’n allen eten en zomers hangen we loom in de tuin rond. Verder gaan we graag op vakantie (wie niet), ook daar doen we ook veel ideeën op voor wonen, koken en lifestyle. Deze indrukken nemen we graag mee naar huis om ze hier toe te passen.

Ik startte mijn werkervaring in de woonbranche bij diverse inkoopcombinatie’s waar ik met meubels en woondecoratie heb gewerkt. De liefde voor wonen zat er ook al heel vroeg in. Zo hoor ik mijn zus nog tegen mijn moeder roepen als ze haar kamer moest opruimen: Bij Nanna is het altijd zo mooi ingericht, dat wil ik ook wel!

Nu ben ik al enkele jaren voor mezelf bezig, het was best eng om die stap te zetten. Maar met mijn brede opgebouwde ervaring in de woonbranche en met behulp van mijn geweldige klanten is het super om te doen. Zoals je ziet maak ik veel gebruik van bestaande meubels die ik re-style en met nieuwe kleuren en deco wordt het een passend plaatje in de woning, daardoor hou je de kosten laag.

De site van Benita is geweldig, zo leuk om te zien hoe iedereen creatief kan zijn en een sfeervol huis kan creëren.

Met vriendelijke groet,

Nanna.

Woning jaren '30 stijl

Keuken landelijk sober

Keuken landelijk

Landelijke keuken

Woonkamer sober stoer

Eethoek landelijk sober

Sobere stoer decoratie

Klepbank landelijk

Woonkamer landelijke stijl

Landelijk interieur

Woonkamer landelijke stijl

Sober landelijk interieur

Toilet landelijk sober

Kinderkamer sober stoer

Kinderkamer sober stoer

Overloop decoratie

Kinderkamer sober stoer

Overloop landelijk

Slaapkamer sober stoer

Slaapkamer sober stoer

Slaapkamer sober stoer

Binnenkijken stoer en sober

Woning landelijke stijl

Tuin landelijke stijl

Overkapping landelijk

Buitenkeuken landelijke stijl
Overkapping landelijke stijl

Overkapping landelijke stijl

Nanna op Instagram: L&B Styling.