Een tijdje geleden geleden werd ik gevraagd door Benita om mee te doen aan de Photodiaries. Ik zal mij eerst even voorstellen:

Mijn naam is Vanessa, ik ben 36 jaar en werk in een bloemenwinkel. Ik kom uit Purmerend en heb daar 14 jaar geleden dit appartement gekocht. Toen ik het kocht was het erg verouderd; er is dan ook veel verbouwd, alle (binnen) muren zijn eruit geweest en zijn of weggebleven of teruggekomen op een andere plek. Ik ben altijd wel bezig in huis en er verandert dan ook regelmatig wat.

Zondag
Het is al vroeg prachtig lenteweer, dus vroeg uit de veren. ’s Ochtends eerst even wat aanrommelen in huis en daarna richting Zaandam naar een woonwinkel. Daar slaag ik voor nieuwe kussentjes voor op de bank. Ik had zin in wat kleur nu het voorjaar er aan zit te komen. Deze groene kussentjes kleuren mooi bij mijn groen/grijze muur (de muren wisselen hier af en toe nog wel eens van kleur).

Woonkamer landelijke stijl

Kussens bank landelijke stijl

Decoratie landelijke stijl

Keuken decoratie landelijk

Maandag
Vandaag aan het werk, ik werk al een kleine 17 jaar met veel plezier in een bloemenwinkel in Volendam. Aan het eind van de dag neem ik wat narcissen mee voor op tafel: ik heb zin in het voorjaar. Na het werk rijd ik naar mijn ouders waar ik lekker kan aanschuiven voor het eten.

Eetkamer landelijke stijl

Narcissen

Dinsdag
Vandaag heb ik een vrije dag, ’s ochtends eerst boodschappen doen en langs mijn ouders. ‘s middags aan de schoonmaak en met dit prachtige weer ook maar het balkon even opruimen en soppen. Alle winterplanten weggegooid, want ik heb nu zin in voorjaarsplanten. Ook maak ik vandaag wat foto’s voor deze blog.

Schouw landelijke stijl

Bankje landelijke stijl

Spuitflessen brocante

Woensdag
Vandaag vroeg uit de veren om naar het werk te gaan. Ik neem meteen wat potjes voor op het balkon mee, om ze op te vullen met nieuwe plantjes.

Balkon landelijke stijl

Bijzettafel bank

Decoratie landelijke stijl

Donderdag
Ook vandaag aan het werk, het was lekker druk dus de dag vloog voorbij. Hieronder zien jullie wat foto’s van de hal, een paar maanden geleden heb ik ook hier één muur een ander kleurtje gegeven.

Hal landelijke stijl

Hal landelijke stijl

Vrijdag
Vandaag gezellig aan het werk met mijn collega Elise en ’s avonds eet ik bij mijn ouders. Als ik thuis ben komt er nog een vriendin langs voor een kopje thee en we besluiten dat we zaterdag gezellig samen uit eten gaan.

Hieronder zien jullie 2 foto’s van mijn slaapkamer. De woonkamer en de hal hebben een sobere stoere woonstijl maar mijn slaapkamer heeft een hele andere stijl!

Slaapkamer zwart/wit

Decoratie slaapkamer

Spiegels muur

Zaterdag
Op zaterdag werk ik altijd tot 16.00 uur, dus lekker vroeg thuis. ’s Avonds gezellig uiteten en een borrel drinken.

Woonkamer landelijke stijl

Cocktail

Dit was een weekje uit mijn leven. Ik vond het erg leuk dat ik hiervoor gevraagd ben. Ik kijk altijd graag naar alle huizen/ interieurs die ik voorbij zie komen op De Wemelaer. Dankjewel Benita!

Groetjes Vanessa.

Vanessa op Instagram: Vanessa_1980_