Wat leuk dat ik gevraagd werd of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Natuurlijk zei ik meteen: JA! Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Wijneliene den Hartog, 24 jaar oud. Op 10 oktober 2014 ben ik getrouwd met mijn lieve man Jeroen en sinds 15 december 2015 zijn we trotse papa en mama van ons meisje: Anne-Lynn. Op 27 mei 2014 kregen we de sleutel van ons paleisje in Woudenberg, waar we 5 maanden aan het klussen zijn geweest. We wonen nu alweer een aantal jaren met ontzettend veel plezier in ons huisje.

Volgend jaar hopen we de keuken aan te pakken en de woonkamer en hal opnieuw te gaan schilderen. Dit jaar gaan we de buitenboel aanpakken. Zo blijf je bezig.

Welkom en geniet!

Groetjes,

Wijneliene.

Voordeur landelijke stijl

Hal landelijke stijl

Lamp hal landelijke stijl

Toilet landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Erker landelijke woning

Meubels landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Magazines opbergen landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Open haard landelijke stijl

Lamp eethoek landelijk

Eetkamer landelijke stijl

Krukje eethoek landelijke stijl

Eethoek landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Keuken bar landelijke stijl

Keuken bar landelijke stijl

Hal landelijke stijl

Slaapkamer landelijke stijl

Babykamer landelijke stijl

Babykamer landelijke stijl

Bankje landelijke stijl

Tuin landelijke stijl

Tuin landelijke stijl

Wijneliene op Instagram: Huisje_den_Hartog.