Ik zal mezelf eerst even voorstellen: mijn naam is Annette Snoek, 49 jaar, getrouwd met Hans en moeder van 2 meiden: Demi van 22 jaar en inmiddels bijna een jaar samenwonend, en Danique van bijna 18 jaar. De jongste woont nog thuis en studeert Zorg en Welzijn.

Verder bestaat ons gezin uit 2 poezen, Gipsy en Dusy en sinds een half jaar een prachtige hond, genaamd Pepper. Ze is een kruising tussen een Labradoodle en een Australian Shepherd. Best een druk huishouden dus met al die dieren. We hebben ook nog een jaar 2 prachtige kippen gehad, maar dat is niet te doen in een woonwijk. Veel gekakel en ongedierte, helaas.. Want ik vind het nog steeds leuk: sierkipjes.

Hond

Poer met kaars
Sinds bijna 9 jaar wonen we in dit heerlijke huis in Enschede, dat we van vrienden hebben gekocht. Het is een vrijstaande woning met een grote uitbouw, waaronder een slaapkamer op de begane grond met heerlijke tuindeuren naar de tuin. In de tuin hebben we een mooie veranda met haard, waar je lekker in het voorjaar van het zonnetje kunt genieten.

Tuindeuren keuken

Tuin side table landelijke stijl

Ook hebben we een kleine buitenkeuken waar we lekker kunnen barbecuen in de zomer. Als de temperatuur in het voorjaar rond de 20 graden komt, zetten we onze opblaasbare jacuzzi op, waar we dan heerlijk van genieten.

Buitenkeuken landelijke stijl

Overkapping landelijke stijl

Tuindecoratie landelijke stijl

Onlangs heb ik de slaapkamer ook helemaal in de kalkverf en de IKEA kast in de krijfverf gezet, de gordijnen eraf gehaald en mooie luiken gemaakt. Helemaal blij mee!

Slaapkamer landelijke stijl

Badkamer landelijke stijl

Badkamer landelijke stijl
Badkamer landelijke stijl

Ook het kleine kamertje werd helemaal in de kalkverf gezet, zelfs het plafond heb ik meegenomen.

Toilet kalkverf

Toilet landelijke stijl

Het is de bedoeling om de keuken, die al bijna 20 jaar oud is, volgend jaar te vernieuwen. We hebben onze zinnen gezet op een eiken keuken met een betonnen blad en spoelbak. Alleen onderkasten, geen bovenkasten meer en dan een mooi fornuis ertussen. Een zwarte, matte Smeg koelkast staat dan ook op het verlanglijstje. Zoals je op de foto kunt zien hebben we de oude keuken geheel gerestyled, de bovenkastjes weggehaald en in de verf gezet. Hij ziet er best nog leuk uit maar is toch echt aan vervanging toe.

Keuken landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

In de woonkamer hebben we het afgelopen jaar de meubels vernieuwd. Ik vind het erg leuk om regelmatig de accessoires te verplaatsen, qua meubels valt er helaas weinig te veranderen. Mijn hoofd loopt vaak over van ideeën, zo blijf je altijd wel bezig.

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Sobere vaas met bloemen

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Woonkamer landelijke stijl

Ik vond het erg leuk om jullie mee te laten kijken in onze woning en bedankt Benita voor deze kans!

Woonkamer landelijke stijl

Annette op Instagram: Annette Snoek.