Binnenkijken bij Astrid

In mei 2017 kreeg ik via Instagram een berichtje van Benita: ‘Of ik het leuk zou vinden om met mijn huis op De Wemelaer te komen?’  Op De Wemelaer?! Oh, wat spannend, maar ik had ook een beetje mijn twijfels. Is mijn huis wel mooi genoeg om te laten zien? Ik zie op Instragram elke dag zoveel prachtige woningen voorbij komen. Maar ik heb toch ja gezegd en ik vind het leuk om mee te mogen doen.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Astrid, 46 jaar en ik werk 4 dagen per week als secretaresse. Ik woon samen met mijn vriend in een gezellig dorp in het zuiden van het land. Sinds 2009 wonen we in een karakteristiek 30 jaren 2- onder 1 kap woning, met een heerlijke serre en tuin.

De afgelopen jaren zijn we flink bezig geweest om het huis helemaal naar onze zin te maken en hebben bijna elke ruimte aangepakt. De laatste klus is net afgerond: het plaatsen van een carport en het aanleggen van een nieuw terras aan de achterkant van het huis. Voorlopig zijn we even klaar met klussen en gaan we lekker genieten van ons huisje.

Mijn liefde voor een landelijke, sobere stijl is ontstaan toen we dit huis kochten en ik ben nog steeds erg happy met deze stijl. Ik breng regelmatig tijd op social media door om inspiratie op te doen en bezoek ook graag woonwinkels. Naast het bezig zijn met interieur probeer ik ook nog een paar keer per week mijn conditie op peil te houden met tennis en hardlopen.

Ik wens jullie veel kijkplezier en Benita, erg bedankt voor de uitnodiging.

Groetjes,

Astrid.

P.S. wil je me volgen? Ik zit op op Instagram onder de naam: astridvanaarle1.

Voorzijde woning shutters

Bankje hal castle stones

Lichte keuken landelijk

En suite deuren landelijk

Woonkamer landelijke stijl

Salontafel bank sober landelijk

Eethoek landelijke stijl

Zithoek woonkamer

Woonkamer landelijke stijl

Gecapitonneerde stoelen kroonluchterKast woonkamer

Eetkamerbank gecapitonneerd

Bijkeuken Castle Stones

Bankje hal landelijk

Wijntafel met kruik

Stolpen lijst

Achtertuin landelijke woning

Tuintafel met witte kunststof stoelen

Ligbedden achtertuin

14 reacties

 1. Serdina schreef:

  Een prachtige binnenkijker :-)
  Hele mooie spulletjes heb je en heel mooi ingericht!
  Heb er echt van genoten ;-)

  Groetjes Serdina.

 2. Marina schreef:

  Wat een leuke binnenkijker Astrid.
  Een heel knus en mooi ingericht huis…
  Ik vond het super dat ik even bij je binnen te mocht kijken.

 3. Carola schreef:

  Super mooi astrid!!! Kom uit hetzelfde ‘gezellig’ dorp maar je hebt een prachtig huis!

 4. Ans v Rooij schreef:

  Wat een mooi huis en prachtige spullen heb jij,daar mag heel trots op zijn !

 5. Annelies schreef:

  Heel gezellig ingericht, mooie binnenkijker!!
  Groetjes Annelies.

 6. Tina Opheikens schreef:

  Ziet er prachtig uit!

 7. Danielle schreef:

  Prachtige binnenkijker,sfeervol ingericht

 8. Hemmy Hubbers schreef:

  Gezellige binnenkijker, een erg sfeervol huis.
  Leuk dat ik even mee mocht kijken.
  Groetjes Hemmy

 9. Henny schreef:

  Prachtig. Precies mijn/ onze smaak van inrichten. Ben al een hele tijd op zoek naar zo’n zelfde salontafel, heel mooi maar nog niet gevonden helaas.

 10. Kitty Bakkenes schreef:

  Beste Astrid wat een super warm en mooi huis, ik vind de schuifdeuren supermooi dit past past helemaal in het karakter van jullie huis. Geniet ervan.
  Groetjes uit de domstad, Kitty

 11. Janneke Troost schreef:

  Hallo Astrid, heel mooi jouw huis en inrichting ik heb een vraag waar jij de salontafel vandaan hebt, kun jij mij het adres misschien geven?
  Groeten Janneke

  • Eveline schreef:

   Beste Astrid,
   Prachtig ingericht heel sfeervol.
   Mag ik vragen wat voor kleur verf je hebt achter je tafeltje met de mooie vaas erop.
   Mvg,
   Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.