Een paar maanden geleden kreeg ik een leuk berichtje van Benita of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Ik kreeg het meteen warm: ‘Ohh wat leuk, maar wij? Ons huis?!’ Want er moet nog zoveel gebeuren.. Er zijn nog zoveel ‘projecten’ niet af.

Op het moment van het berichtje stond de grote schuifdeur nog op zijn kant in de gang, de voortuin was een grote zandbak en ga zo maar door. We stellen het gewoon even uit, bedachten we.

We wonen nu bijna een jaartje in ons nieuwbouwhuis en nog steeds moet er van alles gebeuren. Maar de grootste projecten zijn af, nu zijn het alleen nog de puntjes op de i. Een likje verf op de deuren beneden, wat stoerdere handgrepen, de trap laten bekleden. Maar dat komt allemaal vanzelf.

In mijn achterhoofd dacht ik steeds: als ik foto’s maak dan mis ik dit of dat is nog niet af, maar in een nieuw huis ben je denk nooit klaar :) haha. Dus ik ben toch lekker aan de slag gegaan met foto’s maken en we zijn natuurlijk trots op hoe het nu is geworden.

Mijn naam is Joyce (32) en ik ben getrouwd met Mark. Samen hebben wij Kane van 3,5 en ben ik liefmoeder van Colin (10) en Nathan (7). Ik vind het erg leuk om jullie een kijkje te geven in ons huisje.

Benita, heel erg bedankt.
Liefs Joyce.

Houten schuifdeur woonkamer

Eettafel met stoel Dirkje

Sobere stoere keuken

Keuken sober stoer

Keuken landelijke stijl

Decoratie aanrecht

Vensterbank sober stoer

Balusterlamp aanrecht

Keuken sober stoer

Keuken sober stoer

Kruik keukenplank

Keuken sobere stoere stijl

Groene bank van Hoffz

Houten schalen salontafel

TV kast sober stoer

Groene Hoffz bank

Buikkastje landelijke stijl

Groene bank Hoffz

Dressoir kandelaren

Bijzettafel naast bank Hoffz

Dressoir kandelaren

Decoratie bijzettafel

Badkamer sober landelijke stijl

Badkamer sober landelijke stijl

Badkamer sober landelijke stijl

Badkamer sober landelijke stijl

Toilet sober landelijke stijl

Toilet sober stoer

Toilet sober stoer

Tuin landelijk sober

Joyce op Instagram: Joyce_vd_valk.

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.