Eerst zal ik me even voorstellen, ik ben Gerdine Crum, 40 jaar en getrouwd met Harry. Samen hebben we 4 dochters. We wonen nu bijna 2 jaar in de Betuwe en dat bevalt ons prima. Ons huis staat op een heerlijke plek aan de Waalbandijk, lekker buitenaf, wat altijd onze droom was.

Toen we in dit huis kwamen wonen hebben we al veel aangepakt. Binnen is het bijna klaar maar buiten kunnen we ons hart nog ophalen en dat vinden we heerlijk: lekker buiten bezig zijn in de tuin en met onze beesten. We hebben namelijk een hond, 3 katten, konijnen en kippen.

Ik ben wel gezegend met een handige man en vader. Zo heeft mijn vader de schouw in de keuken gemaakt en hebben ze samen de houten vloer gelegd.

Zelf vind ik het fijn om in huis te schuiven en te veranderen en nu we een grote schuur hebben, ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen. Binnenkort ga ik workshops geven met groen, zo leuk dat creatief bezig zijn!

Ik hoop dat jullie de foto’s mooi vinden en ervan kunnen genieten. Voor meer inspriratie volg je me op Instagram onder de naam Gerlandelijk.

Groeten,
Gerdine Crum.

Voordeur met krans en vazen

Vaas met groen

Gerdine Crum

Keuken landelijke stijl

Kandelaars sober stoer

Keuken landelijke stijl

Servies

Gerdine Crum

Schouw landelijke stijl

Keukenplank groen

Woonkamer sober stoer

Kast met gewei en houten doos met lades

Wit kastje kandelaren lijst met toef

Lijst krijtverf toef

Wijntafel met kruiklamp en luik

Kastje spiegel fotolijst

Toilet landelijke stijl

Slaapkamer sober stoer

Stoel krans slaapkamer sober stoer

Vensterbank vaas takken luikKippenhok

Bistrosetje tuin

Weiland met schapen

Landelijke tuin

Hangplant schuurmuur

Dijk De Betuwe

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren