Hallo allemaal,

Mijn naam is Claudia, 43 lentes jong. Ik ben de trotse moeder van 2 dochters van 13 en 15 jaar en heb een lieve, handige vriend. Mijn huis staat in het Brabantse land. Het is een huurhoekhuis en ik wil jullie laten zien dat je ook een huurhuis naar je eigen smaak kunt inrichten zonder ingrijpende verbouwingen. Bezig zijn met het interieur is één van mijn grootste hobby’s.
Mijn inrichting is een mix van oud en nieuw, landelijk en sober, aangevuld met mooie vondsten uit mijn favoriete land Frankrijk.

Veel kijkplezier!

Voortuin woning

We beginnen in de hal. Het kastje heb ik jaren geleden via Marktplaats gekocht, inmiddels heeft het al vele verschillende kleurtjes gehad. Op dit moment zit de kleur Black Truffle van Pure and Orginal erop.  Het stang- en trens hoofdstel komt uit het verleden van mijn vriend die semi-professioneel in de spring- en dressuursport actief is geweest.

Voordeur hal kast

Kastje hal krans

Spiegel kastje krijtverf krans

Kastje hal

Via de hal kom je binnen in de woonkamer met keuken. Het oude zinken ossenoog heb ik via Marktplaats. Het bankje is gemaakt door mijn vriend. De kist onder het bankje komt uit Frankrijk.

Ossenoog bankje landelijk

De tv-kast komt ook van Marktplaats en heb ik geverfd met kalkverf. De salontafel is een antieke betaaltafel die ik eerst heb laten stralen en daarna heb behandeld. Het oude luik op de tv-kast, de oude deur geheel origineel (afkomstig uit een eeuwenoud kasteel )en de spiegel komen uit Frankrijk. De vloerkandelaars en de porte chandelier zijn afkomstig van het bedrijf van de vader van mijn vriend. De kandelaars worden ambachtelijk in eigen smederij gesmeed.

Zuil kast

Kandelaren luiken sober stoer

Woonkamer sober stoer

Mijn Britse Korthaar dame van 16 jaar ligt heerlijk te slapen op haar favoriete plekje.

Britse korthaar

Mijn Hoffz tafeltje.

Poer sober stoer

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. Het oorspronkelijk muurtje is verlengd met een lamellenschot van oud hout en werd door mijn vriend gemaakt.

Woonkamer sober stoer

Keuken sober stoerKeuken sober stoer

De eettafel komt uit een eeuwenoud Frans kasteel. De kandelaars komen ook bij mijn schoonvader vandaan.

Keukentafel sober stoer

De tegeltjes en de keukenkastjes heb ik geverfd en er werden stoere greepjes op de deurtjes gezet.

Keuken sober stoer

Keuken landelijke stijl

Vanaf de keukentafel richting woonkamer.

Keuken sober stoere stijl

Via de woonkamer kom je in een tussenhalletje met daarin de trap naar de eerste verdieping en het toilet. Ook hier tref je herinneringen aan de paardensport aan.

Rijlaarzen krukje zadel

Kast antiek trog krans

Een stukje van de badkamer.

Badkamer landelijke stijl

Berenklauw kast trap badkamer

Berenklauw oude trap kast badkamer

Badkamer landelijk
De masterbedroom op zolder. Het bed en nachtkastje is een eigen ontwerp en door mijn vriend gemaakt. Detail in het bed: oude trapspijltjes.

Slaapkamer sober stoer

Slaapkamer landelijke stijl

Schalen sober nachtkastje

Tot slot nog wat foto’s van het achtertuintje.

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Tuin landelijk

Poer tuintafel

Bedankt dat ik mee mocht doen aan de binnenkijker! Je kunt me ook vinden op Instagram: Droedje.

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren