Binnenkijken bij Mirja

Hallo allemaal,

Zoals iedereen verrast is door een berichtje van Benita, was ik dit ook. Helemaal omdat het op mijn verjaardag kwam! Een leuk cadeautje dus. Ze had mij een hele tijd geleden al eens benaderd maar toen vond ik mijn interieur echt niet binnenkijkproof. Ik was net begonnen met een andere stijl dus er was nog veel werk aan de winkel.

Ik zal mij even kort voorstellen: ik ben Mirja, bijna 30 jaar getrouwd en wij hebben een zoon van 24 die nog gezellig thuis woont. Ik ben 3 dagen werkzaam als managementassistent voor 4 leidinggevenden in het Vrouwkindcentrum van een groot ziekenhuis in Enschede. Tevens ben ik daarnaast, de overige dagen, stylist van onze 3 bloemenzaken die gerund worden door mijn man, mijn zoon en een fantastisch team. Deze combi van werkzaamheden is voor mij perfect want ik ben een creatieve duizendpoot en kan zo mijn ei hierin kwijt.

Momenteel heb ik de laatste veranderingen in mijn huis gedaan aan de hal en keuken, met een nieuwe kleur groengrijs op de muren en natuurlijk heb ik hierbij wat nieuwe accessoires aangeschaft. Mijn interieur is een mix van alles wat ik mooi vind en wat natuurlijk wel een beetje stylisch verantwoord is bij elkaar. De kleuren grijs, linnen, wit en zwart voeren de boventoon. Kleur voeg ik toe door een mooi boeket of verse kransen.

Ik hoop dat mijn huis gezelligheid uitstraalt, want dat is wat ik belangrijk vind. Gezellig met familie en vrienden borrelen en etentjes organiseren, dan ben ik in mijn element. Ik wens jullie veel kijkplezier!

Groetjes Mirja.

Er hangt op mijn voordeur altijd een verse krans, dit vind ik een mooi welkomstgebaar bij binnenkomst.

Verse krans voordeur

De hal heb ik onlangs in een prachtige groengrijze kleur gesausd. De sidetable is al oud, het bovenblad heeft dezelfde kleur als de muur gekregen. Omdat de hal toch wel donker is, blijft de tafel verder gewoon wit als contrast. De ladder gebruik ik als ophangsysteem voor mijn omhangdoeken en hoedjes die hier dus niet alleen voor decoratie hangen.

Hal landelijke stijl

Hal landelijke stijl

In de woonkamer zijn alle muren in ééndezelfde grijze kleur krijtverf gesausd. Ik ben fan van Painting the Past, deze verf heb ik overal in huis gebruikt. Het geeft een prachtig mat effect.

Haard spiegel paspop

Mirja Timmers


Woonkamer landelijke stijl

Mirja Timmers

Interieur landelijke stijl

Mirja Timmers

Mirja Timmers

In mijn huis vind je zowel binnen als buiten wel ergens een eigengemaakte krans. Ik hou er gewoon ontzettend van.

Krans en ram

Blauwe druifjes in glazen pot

De grote eettafel is een favoriete plek. Hij staat achter in de woonkamer met uitzicht op alle kanten van onze tuin. Ons huis heeft veel dubbele tuindeuren dus daarom is er ook heel veel licht.

Keukentafel landelijke stijl

Mirja Timmers

Het huis was 2 jaar oud toen wij het kochten en precies de stijl die we mooi vonden. Alleen de keuken zou ik zelf nooit gekozen hebben omdat ik van een landelijke stijl hou. We hebben hem toch laten zitten en nadat ik landelijke accessoires toegevoegd heb stoort het nu niet meer.

Keuken landelijke stijl

Hoekje aanrecht

Kast woonkamer landelijk

Open kast woonkamer

De slaapkamer is helemaal licht van kleur, gecombineerd met donkere accessoires. Ik hou ook ontzettend van lichte kleuren, die had ik in het verleden altijd en heb de bovenverdieping daarom zo gehouden. De afgelopen periode ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan breien en dat kun je hier goed zien met alle eigen gebreide kussens en de zelfgebreide plaid.

Slaapkamer landelijk licht

Woonkamer landelijke stijl

Onze tuin is de meest heerlijke plek om te zijn. Dit omdat ons hofje aan de rand van de stad op een bosperceel is gebouwd. We wonen totaal vrij en hebben er 2 heerlijke overkappingen gemaakt. Eén waar we zitten en de andere, grote overkapping heeft een wellness hoek met een jacuzzi en een saunagedeelte. We hebben dus altijd een vakantiegevoel en beseffen dat we bofkonten zijn.

Schelpenkrans voordeur

Tuin landelijke stijl

Gedekte tuintafel

Tuinstoel steigerhout

Tuinset landelijke stijl

Tuin landelijk

Overkapping

Veranda

Overkapping

Tuintafel decoratie landelijk


Mirja Timmers

Mirja Timmers

Mirja op Instagram: Mirja_lifestyle.

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

23 reacties

 1. Marina schreef:

  Hoi Mirja,

  Wat een leuke binnenkijker, ik heb genoten van je mooie foto`s. Het is dat ik je al volg op Instagram anders had je er een volger bij.

  Marina Merkx wonen_op _21

 2. Els schreef:

  Wat jammer dat ik de foto’s niet kan opslaan. Prachtig interieur. Heel mooi gedaan . Ik ben je gelijk gaan volgen.Mirja

 3. Akkie schreef:

  Een prachtige binnenkijker! Heel erg genoten van de mooie foto’s♡
  Groetjes,Akkie

 4. Jantina ten Hove schreef:

  Prachtige binnenkijker Mirja , maar dat wisten wij al heel lang . Je hebt een prachtig landelijk huis en tuin . Complimenten en… je zorgt voor inspiratie, ik hoop dat ik je nog heel lang mag volgen. Goed gedaan De Wemelaer onze Mirja heeft het dik verdiend , groetjes Jantina.

 5. Alice schreef:

  Smaakvol …groenevingers en een prachtige locatie
  En je kransen ook top , waar zit je met je bloemen zaak ?
  Heb van je foto’s genoten !

 6. Sandra schreef:

  Wat een mooi huis, interieur en tuin heb je, Mirja !
  Echt gezellig , ik volg je met veel plezier!
  Groetjes Sandra (sandrakhome )

 7. Eva-Mary schreef:

  Heel gaaf huis en je maakt er een gezellige sfeer Mirja, ik volg je gezellig al een hele tijd! groetjes eva

 8. Linda schreef:

  Gezellig huis, Mirja, goed geslaagd! En volgen deed ik je al op Instagram, dus ik ‘kende’ je al een beetje!

 9. Annelies schreef:

  Heel gezellig en sfeervol ingericht!!

  Groetjes Annelies.

 10. Wietske schreef:

  Wat een heerlijk sfeervol huis en een prachtige plek om te wonen. Heb erg genoten van jullie huis en tuin.

 11. andrea schreef:

  Super leuke inrichting

 12. Ans v Rooij schreef:

  Prachtig huis en tuin hoor,vind je zelf gebreide kussens en plaid super stoer,volgens mij heb je niks meer te wensen,TOCH!!!!

 13. Sjaakje Beninga schreef:

  tien keer top, helemaal mijn stijl.
  en dan die kransen ,mijn complimenten.
  zou ik ook wel willen.

 14. hanny schreef:

  Mooie binnenkijker Mirja! Heel leuk om nu eens het complete plaatje te zien. Je woont prachtig, mag je trots op zijn! Ik blijf je met veel plezier volgen!
  Groetjes,
  Hanny

 15. Marry Langwerden schreef:

  Wat een prachtig huis heb je toch! Ik blijf je uiteraard met alle plezier volgen!

 16. Alberta schreef:

  Wat een leuke binnenkijker bij jou! Je hebt een hele eigen stijl en dat is altijd het leukst om te zien ❤ en op die achtertuin.. ben ik gewoon stikjaloers

 17. Connie Lindhout schreef:

  Een prachtige binnenkijker!

 18. els schaaf schreef:

  wat een prachtig huis en stylvol ingericht.
  Met plezier naar gekeken.

 19. nel schreef:

  Ik wist het al Mirja, volg je al zolang ben altijd weer versteld als je een foto plaatst. Wat heb je een super mooi huis en de tuin is helemaal een en al gezelligheid en zo prachtig, soms mogen we ook Boy bewonderen…..

 20. Kitty.bakkenes schreef:

  Super mooi huis gezellig en warm
  Kitty.bakkenes

 21. Anita Kaumo schreef:

  Hoi Maria, heb genoten van jouw super gezellig interieur…helemaal mijn smaak! Chapeau..
  mag ik weten welke kleur(nummer) je in de gang en woonkamer hebt…ik zoek al heel lang naar een mooie groen/grijze muurverf en vind dese schitterend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.