Hallo allemaal,

Zoals iedereen verrast is door een berichtje van Benita, was ik dit ook. Helemaal omdat het op mijn verjaardag kwam! Een leuk cadeautje dus. Ze had mij een hele tijd geleden al eens benaderd maar toen vond ik mijn interieur echt niet binnenkijkproof. Ik was net begonnen met een andere stijl dus er was nog veel werk aan de winkel.

Ik zal mij even kort voorstellen: ik ben Mirja, bijna 30 jaar getrouwd en wij hebben een zoon van 24 die nog gezellig thuis woont. Ik ben 3 dagen werkzaam als managementassistent voor 4 leidinggevenden in het Vrouwkindcentrum van een groot ziekenhuis in Enschede. Tevens ben ik daarnaast, de overige dagen, stylist van onze 3 bloemenzaken die gerund worden door mijn man, mijn zoon en een fantastisch team. Deze combi van werkzaamheden is voor mij perfect want ik ben een creatieve duizendpoot en kan zo mijn ei hierin kwijt.

Momenteel heb ik de laatste veranderingen in mijn huis gedaan aan de hal en keuken, met een nieuwe kleur groengrijs op de muren en natuurlijk heb ik hierbij wat nieuwe accessoires aangeschaft. Mijn interieur is een mix van alles wat ik mooi vind en wat natuurlijk wel een beetje stylisch verantwoord is bij elkaar. De kleuren grijs, linnen, wit en zwart voeren de boventoon. Kleur voeg ik toe door een mooi boeket of verse kransen.

Ik hoop dat mijn huis gezelligheid uitstraalt, want dat is wat ik belangrijk vind. Gezellig met familie en vrienden borrelen en etentjes organiseren, dan ben ik in mijn element. Ik wens jullie veel kijkplezier!

Groetjes Mirja.

Er hangt op mijn voordeur altijd een verse krans, dit vind ik een mooi welkomstgebaar bij binnenkomst.

Verse krans voordeur

De hal heb ik onlangs in een prachtige groengrijze kleur gesausd. De sidetable is al oud, het bovenblad heeft dezelfde kleur als de muur gekregen. Omdat de hal toch wel donker is, blijft de tafel verder gewoon wit als contrast. De ladder gebruik ik als ophangsysteem voor mijn omhangdoeken en hoedjes die hier dus niet alleen voor decoratie hangen.

Hal landelijke stijl

Hal landelijke stijl

In de woonkamer zijn alle muren in ééndezelfde grijze kleur krijtverf gesausd. Ik ben fan van Painting the Past, deze verf heb ik overal in huis gebruikt. Het geeft een prachtig mat effect.

Haard spiegel paspop

Mirja Timmers


Woonkamer landelijke stijl

Mirja Timmers

Interieur landelijke stijl

Mirja Timmers

Mirja Timmers

In mijn huis vind je zowel binnen als buiten wel ergens een eigengemaakte krans. Ik hou er gewoon ontzettend van.

Krans en ram

Blauwe druifjes in glazen pot

De grote eettafel is een favoriete plek. Hij staat achter in de woonkamer met uitzicht op alle kanten van onze tuin. Ons huis heeft veel dubbele tuindeuren dus daarom is er ook heel veel licht.

Keukentafel landelijke stijl

Mirja Timmers

Het huis was 2 jaar oud toen wij het kochten en precies de stijl die we mooi vonden. Alleen de keuken zou ik zelf nooit gekozen hebben omdat ik van een landelijke stijl hou. We hebben hem toch laten zitten en nadat ik landelijke accessoires toegevoegd heb stoort het nu niet meer.

Keuken landelijke stijl

Hoekje aanrecht

Kast woonkamer landelijk

Open kast woonkamer

De slaapkamer is helemaal licht van kleur, gecombineerd met donkere accessoires. Ik hou ook ontzettend van lichte kleuren, die had ik in het verleden altijd en heb de bovenverdieping daarom zo gehouden. De afgelopen periode ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan breien en dat kun je hier goed zien met alle eigen gebreide kussens en de zelfgebreide plaid.

Slaapkamer landelijk licht

Woonkamer landelijke stijl

Onze tuin is de meest heerlijke plek om te zijn. Dit omdat ons hofje aan de rand van de stad op een bosperceel is gebouwd. We wonen totaal vrij en hebben er 2 heerlijke overkappingen gemaakt. Eén waar we zitten en de andere, grote overkapping heeft een wellness hoek met een jacuzzi en een saunagedeelte. We hebben dus altijd een vakantiegevoel en beseffen dat we bofkonten zijn.

Schelpenkrans voordeur

Tuin landelijke stijl

Gedekte tuintafel

Tuinstoel steigerhout

Tuinset landelijke stijl

Tuin landelijk

Overkapping

Veranda

Overkapping

Tuintafel decoratie landelijk


Mirja Timmers

Mirja Timmers

Mirja op Instagram: Mirja_lifestyle.

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren