Dag Wemelaers,

Mijn naam is Ben en samen met mijn man Bart woon ik in Harelbeke. Dit is een stad in West-Vlaanderen (België).

Reeds als tiener was ik gefascineerd door alles wat met interieur te maken had. Dit uitte zich toen in het bijna wekelijks herinrichten van mijn kamer, tot ergernis van mijn ouders die steeds het ergste vreesden voor het meubilair. Poten zijn er gelukkig nooit gesneuveld.

Sinds een aantal jaren heb ik een abonnement op het magazine ‘Landelijk wonen’. Het was via het artikel over het mooie huis van Yvonne en Bart dat ik De Wemelaer leerde kennen. Sindsdien ben ik grote fan. Benita, je mag fier zijn op je blog.

Drie jaar geleden besloten we ons toenmalige woning te verkopen en een nieuw nestje voor onszelf te bouwen. Zo wonen we sinds december 2015 in ons nieuwe huis. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om nogmaals onze projectbegeleidster Sara te bedanken. Zij is er ééntje uit duizenden!

Ik vind het heerlijk om ons huis beetje bij beetje verder te kunnen inrichten. Qua stijl gaat mijn voorkeur, zoals jullie zullen zien, vnl. uit naar de klassieke, landelijke stijl. Misschien roep ik ooit weleens de hulp in van Tilly Cambré :-). Verder raak ik ook steeds meer gepassioneerd door de charme van brocante spulletjes.

Hopelijk heb ik jullie nieuwsgierigheid een beetje kunnen prikkelen.

Veel kijkplezier!

Lieve groeten van jullie zuiderbuur Ben.

Hal landelijke stijl

Tafeltje flessen geurzakje

Mandje trap kaarsen

Windlichtjes trap

Kaarsen zeep badrand

Badkamer kastje krukjeKastje paspop schilderij hond

Slaapkamer landelijke stijl

Slaapkamer landelijk brocante

Nachtkastje brocante landelijk

Spiegel nachtkastje marmerStaande klerenhangerPaspop laarzen hoed handschoenenBeelden kast slaapkamerFauteuil kastje slaapkamerSlaapkamer brocante landelijk

Fauteuil boekenkast wijntafeltje

Dekenkist beer

Trapopgang

Fauteuil met hocker stenen hond

Bruine eiken kast met lades

Mand met flessen en kaars

Woonkamer kroonluchters donker eiken

Woonkamer landelijke stijl

Spiegel krans beeldjes

Keuken Vlaamse Stijl

Kippen aanrecht koperen pannen

Koperen kraan zwart aanrechtblad

Kastenwand

Toilet landelijke stijlMelkbus wiel stenen kipTuintafeltje buxus beeldjes

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest. 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren