Photodiary: de week van Chantal

Mijn naam is Chantal. Samen met mijn dochter Sarah en onze 2 honden wonen wij in een klein dorpje in Vlaams-Brabant (België).

Maandag
Om half acht sta ik op, verzorg mijn beestjes en maak me klaar om te gaan werken. Ik werk in een tuin- en dierenspeciaalzaak waar ik de boekhouding doe. Na het werk ga ik nog even snel boodschappen doen. Daarna maak ik het eten en ruim ik alles op. Dan ga ik aan de slag met het verder verven van mijn ramen. Lekker muziekje op en whoppa!

Dienblad windlicht toef

Houten schaal asparagus

Toef aan de deur

Dinsdag
Ook vandaag is het een werkdag. Niet enkel thuis, maar ook op het werk zijn er dieren. Die leg ik ook graag in de watten. ’s Avonds na het opruimen ga ik haken. De plaids in mijn zetel heb ik zelfgemaakt. Nu ben ik aan een cardigan bezig. Gezellig warme choco erbij en op televisie Geer en Goor. Gieren is dat!

Ladder linnen doek toef lepels

pot sober stoer takken
Bank salontafel plaid

Woensdag
Woensdag ben ik thuis. Dan poets ik het huis, doe ik de was en de plas, ruim ik overal op, ga naar de winkel enz. Meestal ben ik dan ’s avonds behoorlijk moe. Ik lees nog wat tot mijn ogen dichtvallen.

Kraan aanrecht

Chantal Struys

Vaas met tak sober stoer

Donderdag
Vandaag werk ik weer. Na het werk heb ik afgesproken met een vriendin. Lekker nog wat laatste koopjes gedaan en bijgepraat. Heerlijk! Eten maken, alles weer opbergen en dan de nieuwe spullen een plekje geven. Love it.

Luikje lepels plant

Fauteuil landelijk klassiek

Vrijdag
De laatste werkdag van de week. Friday! Ik verheug me erop want ‘s avonds komt er een hele goede vriendin van me langs. We praten gezellig bij en maken kleren. Ik vind het namelijk heel fijn om zelf kledij te maken. Mijn inspiratie doe ik voor een deel bij koningin Maxima op; de kleurencombinaties, de modellen enz. Wel geef ik er natuurlijk wel mijn eigen draai aan. Vrijdagavond na het werk ga ik eerst nog langs de kapper, een echt verwenmoment.

Rozen sober interieur

21245216_1410916625688784_992649790_n

Houten schaal

Zaterdag
Lekker uitslapen. Dat is voor mij nooit later dan negen uur. Het weekend betekent relax modus. Alles op het gemakje want het is door de week al genoeg stressen. Ik zet mijn hal in de kalkverf en in de avond geniet ik van een lekker wijntje op de bank.

Kruikjes kaars

Woonkamer sober stoer

Chantal Struys

Zondag
Relaxt opgestaan. Het weer is heerlijk en ideaal om verder te sauzen aan de kozijnen. Tussendoor maak ik tijd voor een heerlijk kopje koffie. In de namiddag ga ik naar een tuincentrum. Ik kuier er wat rond en kies mijn plantjes uit. Het terras had wat opfrissing nodig. De tuin wordt in september in orde gezet. Alles op zijn tijd hè?

Krukje mand met appels

Chantal Struys

Tuinbeeld klimop

Vazen tuintafel sober

Chantal Struys

Ik vond het erg leuk om een weekje bij te houden. Voor mij was dit eerder een rustige week. In huis zal ik nooit klaar zijn. Ik loop veel te graag rond met de verfkwast en heb nog zoveel ideeën om dingen te veranderen en… en…

Houten tuinstoel


Chantal op Instagram: Chantal Struys.

Zin in meer inspiratie? De Wemelaer op Pinterest.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 reacties

 1. Marianne schreef:

  Wat leuk gedaan kun je trots op zijn

 2. Marion schreef:

  Mooie binnenkijker ..sfeervol hiuis!!!

 3. Jeannette schreef:

  Prachtige plaatjes Chantal, maar dat kan ook niet anders met zo’n sfeervol interieur. Helemaal mijn ding.

 4. Symone schreef:

  Mooi gezellig stekkie! En dan die gehaakte deken… Wauw. Ik haak ook veel lekker ZEN☺️vroeg me af of je het patroon wil delenfijne avond gr symone

 5. Kitty Bakkenes schreef:

  Super en super gaaf jouw huis fijn dat je het liet zien groetjes en ga zo door
  Kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.