Beste lezers,

Nog maar een paar weken actief op Instagram en al een berichtje van Benita of ik mee zou willen doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Nog niet helemaal ingeburgerd in de woonwereld van Instagram, had ik in eerste instantie geen idee waar dit over ging. Vorig jaar stond onze woning in Wonen Landelijke Stijl en dan nu als binnenkijker op De Wemelaer.

Ik ben Anneke, 54 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters van 30 en 25 jaar en een zoon van 29 jaar. De oudsten wonen al jaren niet meer thuis, wel zijn ze in de weekenden vaak bij ons en hebben dan ook nog een eigen slaapkamer in ons huis. Onze oudste dochter kwam totaal onverwachts op 16-jarige leeftijd in een rolstoel terecht, zij heeft op de benedenverdieping een eigen slaap- en badkamer tot haar beschikking. Onze jongste dochter maakt al ruim een jaar een wereldreis en we hopen haar over een niet al te lange tijd ook weer thuis te hebben. Ik werk 20 uur per week in het speciaal onderwijs. Ik vind het erg leuk om in en om ons huis bezig te zijn, mijn inspiratie haal ik uit de woonbladen of (sinds kort) op Instagram. Wat komen daar een prachtige plaatjes voorbij!

Verscholen tussen groen, op een steenworp afstand van de Kromme Rijn en aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt het dorp waarin wij wonen. In 2003 kregen wij de sleutel van onze 2- onder- 1 kap woning, een heerlijk ruim huis gebouwd in jaren ’30 stijl. En hoewel we ons huis nu geweldig vinden, was het vooral de plek waar we voor vielen. Onze tuin grenst aan een sloot en heeft een fenomenaal uitzicht aan de achterzijde. Vanaf de tuinkamer en de veranda maken we alle seizoenen van heel dichtbij mee. We genieten van de enorme rust die deze plek ons biedt.

Ik vond het leuk om mee te doen aan de binnenkijker en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden een kijkje in en om ons huis te nemen.

Anneke.

Nieuwbouw jaren '30 stijl

Zijgevel jaren 30' woning

Voordeur krans

Kast woonkamer sober stoer

Sober interieur

Bankje kast vacht betonnen ram

Ektorp bank linnen hoes

Houten bankje kruiklamp potten

Houten schaal toef

Kruik schilderij sober

Eethoek Hoffz lamp

Hoffz lamp krans

Kast kandelaars

Keuken landelijke stijl

Decoratie aanrecht

Houten schalen groen

Houten ornament kruik krans

Slaapkamer landelijk sober

Houten kapstok bankje dadeltak

Wereldkaart slaapkamer tafeltje mand

Slaapkamer landelijk sober

Slaapkamer zwartwit

Badkamer mand ladder handdoek

Uitzicht achterzijde woning

Windlicht tuin

Veranda sober stoer

Uitzicht naar buiten

Kussens veranda

Zo leuk als jij het nu vond om bij Anneke binnen te kijken, zo leuk vinden anderen dat ook om bij jou te doen! :) Geef je dus ook op via het contactformulier op de website of stuur een berichtje via de Facebookpagina!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren