Binnenkijken bij Sarina

Hoi! Als eerst wil ik mezelf even voorstellen: Ik ben Sarina (26) en woon samen met mijn vriend Nick (27) en ons hondje Tommy (1) in Gelderland (net over de grens van Brabant, nabij ‘s-Hertogenbosch). Ons huis staat in een gezellig dorp waar we tevens alle mogelijkheden hebben.

We hadden allebei nooit verwacht om hier ooit naartoe te verhuizen. We wilden in de toekomst wel graag gaan samenwonen maar we waren er eigenlijk nog helemaal niet mee bezig. Tot we 2 jaar geleden eens op Funda rondkeken wat er allemaal te koop stond. En je raadt het al: daar vonden we ONS droomhuisje! Zo nieuwsgierig als we waren, zijn we de auto ingestapt en er eens langs gereden.

Dezelfde avond hebben we de makelaar gebeld om al voor de volgende dag een afspraak te maken om binnen een kijkje te nemen. De volgende dag zijn we teruggegaan en toen de deur open ging hadden we allebei het gevoel: dit is het! Ons huis is niet groot maar we voelen ons er ontzettend thuis en het is erg comfortabel.

We wonen hier nu bijna 2 jaar en in die tijd is er al het een en ander veranderd. Nog steeds hebben we plannen voor de toekomst maar voor nu is het prima zoals het is. Zo zal ik altijd dromen blijven houden..

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen in woonbladen of op Pinterest, Instagram, Facebook en natuurlijk de binnenkijkers op de blog van Benita! Naar aanleiding van haar oproep om mee te doen, heb ik mijzelf opgegeven.

Ik wens jullie veel kijkplezier,

liefs Sarina.

Voorzijde woning wit

Zijgevel woning zwarte kozijnen

In onze woonkamer zijn we eigenlijk (zeker in deze tijd van het jaar) veel te vinden. Gezellig een kaarsje aan met een film of serie erbij, maar we zitten er ook graag als er visite komt.

Woonkamer landelijke stijl

Sober stoer interieur

Oude deur krukje stolp

Op de bank ligt een schapenvacht en ook Tommy maakt daar in deze tijden graag gebruik van. We kunnen er beiden van genieten als hij zich daar opkrult of uitrekt.

Hondje Tommy schapenvacht

In onze keuken zitten we eigenlijk iedere ochtend voordat we naar ons werk gaan en in de avond eten we aan de keukentafel. Nick heeft vaak al gekookt als ik thuiskom van mijn werk en dan kletsen we over hoe onze dag is geweest.

Eethoek keuken landelijke stijl

Wijntafel stolp kruik

Nepalese vaas kruik

Het schilderij dat sinds kort in onze hal hangt, heb ik onlangs gekocht bij Kwantum. We waren al enige tijd op zoek naar iets voor deze muur maar konden steeds niets vinden. Het plaatje vonden we allebei prachtig maar helaas was het canvasdoek zwartwit, wat niet helemaal in ons interieur past. Ik ben ermee aan de slag gegaan, had nog van alles en nog wat in de kast staan en uiteindelijk heb ik het in de wasvernis gezet van Esatto.

Schilderij Schotse Hooglander

De slaapkamer straalt rust uit naar ons gevoel. Zo heb ik vorig jaar de muur geverfd in de kleur: Colosseum van Carte Colori. Nu komt alles nog mooier tot zijn recht. Het bankje kocht ik in een klein woonwinkeltje hier een dorpje verderop. Het heeft lang overal en nergens gestaan omdat ik eigenlijk niet goed wist wat ik ermee moest. Maar als ik iets mooi vind, moet en zal ik het hebben! Nu staat het al enige tijd op de slaapkamer waar het perfect past.

Het kastje heb ik van mijn opa en oma gekregen, het is van haar overleden zus geweest. Ze hebben het voor me meegenomen omdat ze wisten dat ik er wel wat mee kon.. En dat kon ik! Ik heb het gehele kastje opgeschuurd en er eigenlijk verder niets meer aan gedaan, het past nu mooi bij de rest. Ik hou van spullen met een verhaal en vind het ook leuk om daar wat over te vertellen als mensen vragen waar het vandaan komt.

Slaapkamer landelijk sober

TV-kast slaapkamer bankje vaas klompen

Bovenkamer tafel met stoelen

Kruik sober linnen doek

Begin september is de bouw van onze overkapping begonnen. Helemaal naar ons eigen idee. De grote hanglamp lag allang boven op een kamer te wachten totdat het zijn plek kreeg. Alle lampjes zijn bevestigd door mijn schoonvader en mijn zwager, waar ik ze óntzettend dankbaar voor ben want het is voornamelijk in de avond echt een plaatje om naar te kijken!

Overkapping landelijk sober

Zo kreeg alles in de rest van de tuin zijn eigen plek. De eettafel verhuisde waardoor onze plaats weer groter werd. Het ossenoog is nu een van de blikvangers als we de tuin in lopen.

Tuinset landelijk ossenoogspiegel tuin

Overkapping sober stoer

Onlangs maakten we nog een ritje naar Ad (Potterieke in Bavel) voor een mooie meerpaal waar de betonnen pot op staat (de grote hanglamp komt er ook vandaan). Uiteraard kon een bezoek aan Koeienhuid Decoraties in Geffen niet ontbreken. De robuuste longhorn stond al lang op ons wensenlijstje en maakt voor ons het plaatje compleet!

Longhorn gewei veranda

Dit was hem alweer: onze binnenkijker! Met veel plezier heb ik foto’s gemaakt en een verhaaltje geschreven, wat ik erg leuk vond om te doen.

Hondje Tommy

Met veel liefs,
Nick, Sarina & Tommy.

Sarina op Instagram: Sfeerhuisje_mystyle

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 reacties

 1. Nelly van roosmalen schreef:

  Het ziet er top uit !!

  Ook de illustratie toppie

 2. Marrie schreef:

  Super, Super mooi. Niet te veel, niet te weinig en lekker licht.

 3. Ans v Rooij schreef:

  Prachtig hoor,kunnen jullie zeer zeker trots op zijn!!

 4. Dedy Linden schreef:

  Wat een super leuk en zeer gezellig huis hebben jullie zeg..prachtige foto”s!!Groetjes Dedy

 5. Annelies schreef:

  Leuk huis en heel gezellig ingericht!

  Groetjes Annelies.

 6. Marina schreef:

  Prachtig hoor, jullie mogen zeer zeker trots zijn!!
  Een superleuk huis en sfeervol ingericht!

 7. Iris schreef:

  Erg mooi geworden. De kleurtoon is perfect. Bedankt voor het delen. Als bedrijf doen we veel inspiratie op bij bloggers. We weten zo wat er leeft en kunnen onze stoffen zo in de juiste kleuren laten maken. Veel woongenot gewenst. Groetjes Iris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.