Totaal onverwachts kreeg ik van Benita de vraag of ik mee wilde doen aan de binnenkijker op De Wemelaer. Na even getwijfeld te hebben, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en foto’s van ons huis gemaakt! Eerst zal ik mij kort voorstellen: ik ben Loes, 30 jaar en woon samen met mijn vriend in het oosten van het land.

Inspiratie
In mijn vrije tijd struin ik graag bomvolle kringloopwinkels en rommelige marktjes af, ook tuur ik uren op Pinterest, Instagram en verschillende woonblogs rond. Wauw, wat een bult inspiratie doe ik bij jullie allen op!

Verbouwing
Een jaar geleden hebben wij onze keuken verbouwd tot een woonkeuken, heerlijk! Ik heb mij helemaal uit kunnen leven om er een thuis van te kunnen maken. Ik ben gek op stoere, grove items en dan met name de dingen die een verhaal hebben, die zijn uniek.

Veel kijkplezier!
Loes.

Landelijke keuken antraciet

Eerst nemen we een kijkje in onze woonkeuken. We hebben er een stuk bij aangebouwd en zijn van een witte naar een antracietgrijze keuken gegaan. Ik ben hier erg blij mee, vooral het donkere blad erop geeft een stoere uitstraling. Op het aanrecht staat een houten gereedschapskist die ik in de schuur van mijn ouders vond. Uit dezelfde schuur komt de houten langwerpige mangelbak. Beauty’s!

Donkergrijze keuken landelijk

Houten bak aanrecht

Binnenkijken landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Houten mangelbak Wonen Landelijke Stijl

Houten handdoekrek zeep linnen doek

Tussen de keuken en de woonkamer zitten zwarte deuren, daarvoor staat nog een smal kastje dat ik op Marktplaats vond. Klodder verf erop en hij past!

Houten kast grijs krans

Grote klok druivenstronk decoratietakken

Door de deuren kom je in de L-vormige woonkamer, waar langs de wand een kast staat (ook van Marktplaats uiteraard, met wederom een klodder verf erop) met daarnaast een gezandstraald hangoortafeltje. Aan de voorkant van ons huis in de erker, staat een klassieke loveseat. Mijn plekje! Heerlijk met een glas thee als ’s avonds de kaarsjes aan zijn.

Tv kast bank deur met krans

Landelijk interieur

Kast Marktplaats hangoortafel kruiklamp

Loveseat klassiek erker

Vensterbank ideeën landelijke stijl

Tv kast landelijke stijl bank fles met kaars

Houten kastje kruiklamp sober

Houten kruk linnen doek

Kruik bank met plaid houten deur


Grijze kast wijntafel kruik

Kastje kruiklamp stenen ram

Pot sober stoer kandelaarsVia de woonkamer belanden we in de hal. De hal heb ik iets lichter gehouden qua kleur, omdat het er anders behoorlijk donker is. Er ligt een mooie toef van Hoeve de Wester Esch te pronken!

Hal landelijke stijl

Lijst met groene toef

Groene toef Hoeve de Wester Esch

Loes op Instagram: huisnummer52.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren