Blij verrast was ik toen Benita mij vroeg om mee te doen aan de binnenkijker! Ik zie zulke mooie interieurs op De Wemelaer voorbij komen dat ik het ook doodeng vind..

Mijn naam is Nathalie, ik ben 40 jaar, waarvan 20 jaar samen met Jordan, de vader van onze 2 meiden Nila (15) en Luna (13). Samen met onze 2 hondjes Bente en Joy wonen wij nu 9 jaar in het mooie Marienheem.

Mijn hobby is mijn huis! Heerlijk bezig zijn met de inrichting en inspiratie opdoen op Instagram en Pinterest. Hier staat iedere week wel iets ergens anders, de meesten die mij kennen kijken er niet meer van op. Graag laat ik wat foto’s van ons huis zien en vooral van onze nieuwe veranda, die door mijn vader is gebouwd en waar ik supertrots op ben!

Groetjes

Nathalie.

Lichte keuken landelijke stijl

Keuken landelijke stijl

Keuken zwarte muur

Binnenkijken landelijk interieur

Landelijk interieur

Olijfbak linnen doek

Woonkamer grijs zwart interieur

Houtkachel bankje met vacht

Open kast landelijke stijl

Windlicht glazen stolp

Olijfbak vachtje

Binnenkijken landelijk interieur

Binnenkijken grijszwart interieur

Krans op luikOpen kast landelijk

Binnenkijken grijszwart interieur

Houten luik met krans

Krans op groen houten luik

OlijfbakIdeeën overkapping landelijke stijl

Overkapping landelijke stijl

Overkapping zwarte achterwand

Houtkachel overkapping

Loungeset overkapping

Houtopslag overkapping

Houten tafel schalen kaarsHoutopslag onder overkapping

Berenklauw overkapping

Nathalie op Instagram: nathmaatman.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren